Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napetost raste
Povratak na članak

Tuđman o aferi: Navodi o špijunaži su opravdanje za ponašanje Slovenije

Podsjetio je da nakon dolaska novog slovenskog premijera nema kontakta između hrvatske i slovenske vlade ni na najvišoj niti na ministarskoj razini, osim sporadičnih susreta na međunarodnim susretima

Komentari 6

DU
Deleted user
16:30 09.04.2019.

Posao službe je da operativno djeluje i prikuplja podatke te se ne nitko nema razloga bojati ako ne radi protiv RH. Inače SOA je sada dio EU obavještajnog sustava tako da više ne mora tražiti nikakva specijalna odobrenja za biloo kakve akcije unutar Unije. Stvar je vrlo jasna Slovenci su ponovno uhvaćeni s prstima u pekmezu.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:15 09.04.2019.

Već dugo vremena nema vijesti o Maji Smrekar što je dala oplodit svoju jajnu stanicu s psećom spermom je živa ?

VL
DU
Deleted user
16:16 09.04.2019.

Cijela ta operacija nema nikakvog smisla jer što znači zaustaviti jedan medij, kad ih danas u SLO ima na stotine, ako ne i tisuću odnosno davno je prošla epoha Zaustavite Reuters! I još nešto - doista je ovo sting da se Hrvatskoj "ima zašto" blokirati Schengen odnosno to je stara škola Rupela (izsiljevanje = ucjena), što je pok. Drnovšek ocijenio kao dno dna u moralno-etičkom pogledu - kad nisu blokirali NATO (uslijedila je strahovita reakcija am. administracije), EU - e onda još preostao Schengen u tom nizu i tu je sada sve skoncentirano, da nam se zabiberi...

VL
DU
Deleted user
15:53 09.04.2019.

Da moram birat između slovenaca i HDZ, onda biram manje zlo- slovence.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.