Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAVNATELJ CIVILNE ZAŠTITE

Trut o pomoći u Petrinji: Navijači su nam zakrčili sve i službe nisu mogle prolaziti

Jurica Galoic/PIXSELL
02.01.2021.
u 10:06

Ja ih sve poštujem, i ja sam bio navijač, imaju srce i snagu, ali kad ih je ovdje 2000, pa malo budu divlji, to nam stvara probleme, poručio je Trut

Mnoge navijačke skupine priskočile su u pomoć stanovnicima potresom pogođene Banovine. Bad Blue Boysi bili su među prvima koji su stigli kako bi čistili ulice i dvorišta u Petrinji i okolicu. Organizirali su se brže nego što se organizirala Civilna zaštita, vojska i vatrogasci, a ravnatelj Civilne zaštite sada kaže da cijeni dobru namjeru, ali da su tamo smetali.

- To što su se navijači organizirali, to je želja nekome pomoći i to je ok, ali u tom trenutku to nije bilo dobro. Trebali su pričekati par sati ili dana. I što su napravili? Zakrčili su nam sve i nisu službe mogle prolaziti. Onda smo imali sad nekoliko dana ljude koji su tu glavinjali, pili i tukli se po terenu. Morali smo se baviti njima umjesto stradalima. Ja ih sve poštujem, i ja sam bio navijač, imaju srce i snagu, ali kad ih je ovdje 2000, pa malo budu divlji, to nam stvara probleme. Možda za koji dan da dođu organizirani, a ne odjednom 1600 - kazao je Trut za 24sata.

 

>> FOTO Boys i Torcidaš pokazali što znači hrvatsko zajedništvo

1/8
Ključne riječi

Komentara 63

MM
mad.max
10:45 02.01.2021.

Trute, lazes, sinovi su mi dolje vec par dana, a nisu navijaci, i kazu da su navijaci jedini organizirana skupina koja zna kome kaj treba i usmjerava pomoc, za ratliku od tvojih trutova iz CZ-a koji samo cuvaju skladista i broje pristiglu pomoc.

DU
Deleted user
10:17 02.01.2021.

Gospodine Trut...vi ste krivi a me navijači. Pa vi ste trebali vec za par sati uci na ta podrucja...vi trebate biti organizirana organizacija a ne da sada prozivate navijace. Dajte otkaz jer to je vasa odgovornost !!!!!

Avatar Resničan
Resničan
10:22 02.01.2021.

E moj Trute, bas si trut. Kada je cijela javnost uvidjela da nam je organizacija sluzbi na terenu ocajna, ti napadas i okrivljujes volontere. Ovakvi napadi nece sakriti tvoju organizacijsku ne sposobnost i osobnu odgovornost. Srami se trute!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije