Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGETSKI RAT
Povratak na članak

‘Trumpu, ne miješajte se u poslove EU’

Neviđena eskalacija energetskog rata između Amerika i Europe zbog jeftinog ruskog plina

Komentari 27

OO
oo8787
12:14 24.12.2019.

Trump je odličan, a ova globalistkinja je izgubila svaku vezu sa zdravim razumom.

VL
Avatar Foton
Foton
14:14 24.12.2019.

Ono sto mnogi ovdje ne razumiju je da je Njemacka totalno ovisna o Americi. Prvo, obrana, drugo eksport, koji je dest puta veci u USA nego u Rusiju, i trece, americke financijske institucije koje kontroliraju tokove svjetskih financija. Njemacke firme i banke imaju izbor, odrecite se americkog trzista ili nas slusajte. Nitko, ni Kina Ni Njemacka ne mogu prezivjeti bez pristupa americkom trzistu i financijama. Zapravo mogu, ali samo uz veliki pad standarda i katastrofalni porast nezaposlenosti i propast velikih eksportnih poduzeca.

VL
AA
aabbcc
12:16 24.12.2019.

Bogati su da uvode demokratiju i sankcije a sirotinja da placa.

VL
DU
Deleted user
11:37 24.12.2019.

Vratit milo za drago uvest amerima sankcije malo jace pa nek trguju sami sa sobom. Treba ih izolovat zezaju cijeli normalni svjet i vode besmislene ratove a mi Europljani ispastamo radi njihovih ratova za naftu.

VL
OK
Omladinac koji to nije
20:45 24.12.2019.

Ovaj zapovijeda, a to nije trzisna ekonomija. To je sila koju i inace koriste u medjunarodnim odnosima. Ili oruzje ili sankcije.

VL
MA
marijaqwer
11:20 24.12.2019.

Amerikanci pokušavaju silom prodati skuplji plin, umjesto na načelu slobodnog tržišta. Jadno je kada država koja se zalaže za slobodu poseže za diktatorskim metodama.

VL
TO
tomislav4567
12:32 24.12.2019.

To se lako rjesi. Okrenemo se Rusiji i ko vas je**..

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:50 24.12.2019.

Ameri u autu Njemac ima scim sigurno uzvratit.Amerin niko nevalja . Hoce valjat svoj plin iz skrljaka . A skuplji 40% od Rus plina.Njemcin dosadile sankcije sa Rusijom izgubili ogromne milijarde uvodec sankcije sa Rus. Sad tu u Moskvi gledam na TV dolaze bizmismeni iz Njemac. Otvorili tvornicu Mercedesa vec davno u N Novogoradu tvor VW. Zatim pravi se OPELOVA tvornica. Zatim otvara pogone njemac giganti SIEMENS BOSCH. Tu radi pet tisuca njemac firmi i zaraduje kruh. . Madari kazu izgubili smo osam milijardi od uvod sankcija Rus.Hoce Ital Fran Span Slov dobre odnose sa Rus. .Ovdje sve puno Slovenske bjele tehnike pametni Slovenci. Sport oprema Farmacja. Nase nista osim par kesa VEGETE: .Sta kazu moji domaci Amerikanci veci Ameri od svih amera.Rusija otvori posa decenije SILA SIBIRA plinovod 8500km za Kinu. Hoce Indija Japan i dvi Koreje da grade. Evo 08 01 2020 bit ce gotov TURSKI TOK koji ide za zapad . Zatim SJEVERNI TOK za Njemac jos par mjeseci i gotovo. Evo potpisa i UKRAINA sa Rus protok plina. Nema se kud i jos im Rusi dali 25% jeftiniji plin. A sve bla bla m icemo ovo ono.Ko hoce nek kupuje od Amera Rusi nikom ne smetaju.Kazu nismo uvodili sankcije nek skida onaj koje ih nametnuo. Sad kmecanje izgubili stotine milij.nitko nepise daje Zeljetnicka pruga tj Vlakovi prolaze preko gigantskog Krimskog mosta. Rusi se okrenuli svom farmerstvu Sad kuknjava .Ali Rusi pune blagajne lova se sliva sa svih strana samo grade i prave. I nadasve nikog ne ometaju ne namecu sankcije,

VL
DU
Deleted user
11:53 24.12.2019.

He, Nijemci, napadnite Ameriku, da se malo zabavljamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.