Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONINO PICULA:
Povratak na članak

'Trumpovoj Americi smeta nova obrambena politika EU'

Trumpovo otvoreno pozdravljanje Brexita pokazatelj je da on ne želi napredovanje i širenje ujedinjene Europe, nego potiče njezinu razgradnju.

Komentari 12

Avatar Nlnja
Nlnja
08:52 09.11.2019.

Hehe šjor Tonino baš ulijeva povjerenje u obrambeni sustav EU. Doduše, više negoli meketavi ministar Ugroza u obrambeni sustav RH.

VL
MA
malitrn
09:06 09.11.2019.

A slatki tonćek, tonino piculino puno si pametan.Kolko ja vidim europska zajednička vanjska, sigurnosna i obrambena politika svodi se na podupiranje i uvoz terorista i konfrontaciju sa bratskim kršćanskim ruskim narodom.

VL
Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
10:00 09.11.2019.

ovo je cista sramota sta covjek prica i potpuno antiamericki i anti trump clanak. evropa nema vojske osim francuske i engleske, sve drugo je nula bodova. trump je rekao zasto bi ih amerika branila i riskirala svoju sigurnost kada sami neulazu u svoju sigurnost te se nedrze PODPISANIH UGOVORA I ULAGANJA U VOJSKU I NACIONALNU SIGURNOST. te je sa time u prvu. TRUMP je stao uz englesku jer supartneri u svemu oduvjek dok EVROPA kao tipicna komunisticka partija na sve nacine zeli sprijeciti engleski izlazak iz unije, siri medijsku propagandu, scenarije apokalipse,.... samo da drze englesku kao taoca te da se nebi koja druga drzava usudila da izade iz unije. SVE STA JE OVAJ SDPovac REKAO JE POPRILICNO ISKRIVLJENO i NEMA VEZE SA ISTINOM I PRAVOM SLIKOM SVIJETA

VL
Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
10:09 09.11.2019.

Neomarxisticna kasta i extremna ljevica iz bruxella,hehehe. radite sve da bi ameriku, englesku i kapitalisticke zemlje oslabili ali opet im nemozete ni pera odbiti. dok vi sa svojim evropskim regulativama unistavate radna mjesta importirate teroriste i islamizirate evropu, amerika engleska,, poljska, i sve pametne drzave se nanovo formiraju i odreduju . SRAMOTA OD PREDSTAVNIKA HRVATSKE, to sta on prica nisu stavovi hrvatskoga naroda vec neomarxisticke antiamericke , proruske kaste

VL
Avatar Mohawk
Mohawk
11:24 09.11.2019.

Smeta mu sto Europa be zna sto hoce? Lijevo orjentirana gospoda obogacuje svoje stanovnistvo “fanaticnim imigrantima” o kojima ne znaju nista.

VL
PL
@ploto@
20:01 09.11.2019.

Jadan mali Tonino,Sorošev teklić u EP.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
10:02 09.11.2019.

Obrambena politika EU? to zvuči kao novi naslov Braće Grimm

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:58 09.11.2019.

Piculu nevolim ali ovo je istina. Mojin domacin amerin sto su veci ameri od svih amera nece sjesti.Vidili smo dobro kako su branili Kurde ponjegli glavom bez obzira i izdali ih. Pa ih Rusi brane od Turske sablje. toje istina. Pa vidili smo kako nam zabranise uvoz aviona pametnom dosta. A mi donirali Amerin S300sto nam ga rusi dali dase branimo. Klosarski i ulizivacki. Sad nam smeta sto Srbi lete u plavi horizont. A mogli i mi jer nam rusi dali 2007 glavni remont aviona za balkan. Ive odbio kao i prije mjesec dana Azimova koti je kriv.. Sad tu neki kmece treba pravit oruzje rakete tenkove ne pricat pricu. Ne pitat Brisel Amere razoruzase nas. nista ne proizvodimo. Samo lako oruzje a ovo sto kupis od njih platis pet put skuplje..A tuste se zaklinjali u Amere kao kazu nasi strateski prijatelji haha kad ono na Srpskoj vojnoj paradi srbi voze Hammere. Toliko o prijateljstvu.

VL
SE
serđo12
10:00 09.11.2019.

Nobelovu nagradu za mir u Svijetu treba dati Rusu koji je izmislio S-400 !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.