Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AD HOC DJELOVANJE
Povratak na članak

Trumpova noćna mora: Za razliku od drugih lijevih snaga, Antifa ne preza od nasilja

Antifa se organizira svaki put kada se treba oduprijeti neonacizmu, rasizmu... kao danas u SAD-u

Komentari 12

KO
komunikolog
22:41 04.06.2020.

Ali ipak nekako najviše vole trgovine tipa Prada, CK, eventualno Nike? Znači to je način borbe protiv rasizma? Interesantno.

VL
DU
Deleted user
22:45 04.06.2020.

Antifa je neofašistička organizacija koja promiče globalističku ideologiju te se pritom služi nasiljem, vrijeme je da se proglasi terorističkom a njeni članovi pošalju u zatvore.

VL
BO
bombaatomska
22:56 04.06.2020.

Znači da oni koji siju strah i smrt su antife.To su radili i fife.Gdje je razlika.?

VL
PE
penelope5
22:49 04.06.2020.

Pa sto se vi bavite Amerikom, sto se ne bavite sobom i svojih 60 miliona gradjana sto su vam ostali na ulici bez posla u toj dzungletini od EU-ropske unije, i jos toliko sto ih radi skraceno radno vrijeme, svii skupa na grbaci drzavi? U Francuskoj marsiraju gladni i nezaposleni gradjani vise od godinu dana, sve gori u masovnim orosvjedima, , Grcka vise i ne postoji na geografskoj karti, Italija sravljena sa zemljom sa migrantima, Njemacka krcata neonacista, gdje god se okrenes sve u rasulu, i vas zanima Amerika, a svoje ste smece gurnuli pod tepih? Pa nece Americi nista biti, oni su najmocnija vojna, ekonomska i financijska sila na svijetu, suverena i uredna pravna drzava, nema nitko iznad njih, oni su vrh svijeta. Sto se vi bavite njima i njihovih 60 tisuca prosvjednika na 330 miliona stanovnika, pa to je isto kao da ih deset prosvjeduje u Hrvatskoj. Manite se vi Amerike, nego bolje cistite smece u svome dvoristu, pametnije vam je, posto vam gradjani za koji dan nece imati sto jesti.

VL
XM
xman100
18:52 05.06.2020.

"Antifašisti" su postali antifašisti silom prilika kad je 3 rajh napao SSSR. Inače se baš nisu mrzili. Prije tog događaja jedini antifašisti su bili Churchill, Roosevelt i Degaule i slični. Danas su degolisti i britanski konzervativci najveći fašisti za te "Antife". Riječ je zapravo o običnim marksistima i neomarksistima i koriste se takvim metodama koje su btw najsličnije fašističkim.

VL
DU
Deleted user
22:58 04.06.2020.

Od svih ideoloskih ubojstava u US u zadnjih 10 godina 75% su desnicarska. Antifa, ako uopce postoji kao organizacija, su mila majka prema desnicarima koji salju pipe bombs ekipu koju ne voli ili ubija crnce/zidove po crkvama

VL
DU
Deleted user
22:46 04.06.2020.

Antifa je majka Tereza u usporedbi s desničarima rasistima koji su u nizu oružanih napada pobili gotovo 350 nevinih ljudi. Sad se ti isti desničari kao zgražaju nad Antifinim nasiljem iako sam FBI tvrdi da o tome nema dokaza. Alii tko je taj FBI kad Trump i desničarski teoretičari urote znaju bolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.