Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PRVI PUT

Trumpov sin zaprimio prijetnju smrću: Omotnica je sadržavala bijeli prah

Former U.S. President and Republican presidential candidate Donald Trump holds a rally in advance of the New Hampshire primary election in Laconia
Foto: ELIZABETH FRANTZ/REUTERS
1/3
27.02.2024.
u 23:00

Godine 2018., njegova tadašnja supruga Vanessa odvedena je u bolnicu u New Yorku nakon što je otvorila omotnicu naslovljenu na svog supruga

Donald Trump Jr., sin bivšeg američkog predsjednika, na kućnu je adresu dobio omotnicu koja je sadržavala prijetnju smrću i neidentificirani bijeli prah. Nekoliko vatrogasnih vozila i osoba u zaštitnim odijelima viđeni su u ponedjeljak ispred njegove kuće na Floridi, nakon što je 46-godišnjak otvorio pismo. 

Glasnogovornik Trumpa Jr. potvrdio je incident. Rekao je da su rezultati testa za identifikaciju bijele tvari nepotpuni, ali da dužnosnici ne vjeruju da je smrtonosna, navodi Sky News

Ovo je drugi put da je Trump Jr. zaprimio bijeli prah. Godine 2018., njegova tadašnja supruga Vanessa odvedena je u bolnicu u New Yorku nakon što je otvorila omotnicu naslovljenu na svog supruga koja je sadržavala neidentificirani bijeli prah. Policija je kasnije rekla da tvar nije opasna.

VEZANI ČLANCI:

"Zahvalan sam što su Vanessa i moja djeca na sigurnom i neozlijeđeni nakon nevjerojatno zastrašujuće situacije koja se dogodila jutros. Uistinu je odvratno da određeni pojedinci odlučuju izraziti svoje suprotne stavove takvim uznemirujućim ponašanjem", naveo je Trump Jr. 2018. godine. 

U ožujku 2016. godine policijski detektivi i agenti FBI-a istraživali su prijeteće pismo poslano u stan Erica Trumpa, drugog sina Donalda Trumpa. Ta je omotnica, također, sadržavala bijeli prah koji se pokazao bezopasnim. Kuverte s bijelim prahom dva su puta poslane 2016. i u Trump Tower.

VIDEO Trump: 'Mi smo na rubu trećeg svjetskog rata!'

Komentara 3

Avatar lola lola
lola lola
06:10 28.02.2024.

Jako voli svoju bivsu, mos misliti....a vec godinama je ozenjen za suplju plasticnjacu s ogromnim ustima.

DU
Deleted user
01:44 28.02.2024.

Jako antipatičana osoba - slikao se sa ubijenim leopardom negdje u Africi. Laže cim zine. Ćaća mu je barem zabavan lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije