Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thomas Yazdgerdi u Zagrebu
Povratak na članak

Trumpov čovjek u KBC-u 'Sestre milosrdnice' slušao kako su spašavani Židovi

Židovi se u to vrijeme nisu mogli liječiti u državnim bolnicama, nego isključivo u bolnici Sestara milosrdnica kojom je upravljala Katolička crkva

Komentari 7

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
16:31 19.04.2019.

Ako itko treba govoriti o spašavanju židova četrdesetih godina prošlog stoljeća onda ameri i englezi kuš! Pun brod židova da im nisu htjeli pomoći, poslali su nazad u njemačku i nije ih stid, čak su i film o tomu snimili. Koje licemjerje.

VL
NA
NasaSenkica
17:39 19.04.2019.

Hrvati i Židovi su prijatelji, tocka gotovo!!!!!

VL
Avatar antoinette
antoinette
17:29 19.04.2019.

Židovi imaju onu pametnu izreku: Tko spasi jedan život - spasio je cijeli svijet. Ne smijem ni zamisliti kakav je to osjećaj kad se utemelji država koja donese rasne zakone, ti do jučer ugledni građanin a danas ti dolaze na vrata i odvode u logore gdje te bestijalno muče i gdje u najgorim mukama umireš. Od djece do staraca. Užas. Koliko straha i patnje ... a samo zato jer si neke druge vjeroispovijesti ili nacije. Nažalost, neki bi sve te zločine ponovili.

VL
WI
Witman
17:16 19.04.2019.

Dajte više završite s 41... pa dokad!?

VL
AU
aurelio63
18:41 19.04.2019.

jel ovaj slučaj amnestira crkvu ili je samo mali slučaj bilo je svečenika koji su ih i ubijali zar ne rasne zakone se ne može opravdati time da su tobože nametnuti i si tkz veliki tada hrvati katolici su to znali i s tim bili upoznati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.