Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozicija vrhovnog suda
Povratak na članak

Trumpov čovjek mijenja Ameriku?

Izbor sudaca u najviše sudačko tijelo izaziva goleme prijepore, a odbor Senata će o Kavanaughu glasati ovog četvrtka

Komentari 7

MA
Marsijanac
05:17 18.09.2018.

DEMONkrati, i liberali svih duginh boja posizili. Go Trump,go!

VL
AA
AAAAAA
06:40 18.09.2018.

soroševci na aparatima i to žestokim! Hahahahahahahahaha - naprijed Trump, živjela pamet, zdravlje i demokracija! Blizu je kraj sorošu i vašim bolesnim paradama!

VL
ZI
zimerman
07:15 18.09.2018.

Tih 277 koji su protestitlrali nisu uhapšeni nego su izbačeni/odstranjeni .Evo šta se u stvari dogodilo i još uvijek se dogadja za vrijeme procesa saslušanja ljevicarsko komunisticki protestanti su konstantno prekidali govor svakom republikancu. Ne svi odjednom zajedno nego svesve smišljeno i organizirano čim bi neko od republikanaca počeo da priča jedan od protestanata bi ustao i počeo da viče i ometa demokratski proces saslusanja. Do sada ih se sabralo 277 sorosevi h plaćenika. Niko od njih nije uhapšen jer po američkom zakonu imaju pravo na protest .

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:34 18.09.2018.

Nece glasovati u cetvrtak. Vjerojatno nece nikad glasovat o njemu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.