Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Mir putem snage"
Povratak na članak

Trump želi plan za pobjedu nad IS-om u prvih 30 dana u Bijeloj kući

Zatražio je stotine novih brodova, zrakoplova i podmornica i obećao da će angažirati tisuće novih vojnika, kao i razvoj modernog sustava proturaketne obrane, a počeo bi s modernizacijom 22 mornaričke krstarice što bi stajalo 220 milijuna dolara po brodu

Komentari 4

GV
golub Vaso
04:17 08.09.2016.

morat će zbombati Rijad, ali tko će onda kupovati američko oružje i širiti terorizam po svijetu

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:01 08.09.2016.

eto, par tjedana prije konačne odluke američkog naroda, trump izvlači najtežu artiljeriju, vojsku. jamac današnje, ali i sutrašnje amerike. samo naši novinari ne vide da ne postoji razlika između ruske, sjevernokorejske, britanske, hrvatske, srpske... i američke zaluđenosti vojskom. trumpova izjavaava u vezi arapskih zemalja je krajnje pragmatična i realna, za razliku od clintonice, koja bi sad, kao kandidat, sve to razarala, jer ne igraju po usa pravilima. svi jako vole ankete, al nisam vidio neku široku anketu po americi i općenito po zapadu, dal su odluke o napadu na libiji, siriju, irak, afganistan, bile dobre, dal se prije bolje i sigurnije živjelo, kako izaći van. ovo za izaći van znam, svi bi sad da vojska napusti zonu sukoba, jer 'što naši imaju tamo tražiti'. samo, uništili ste drugim ljudima državu. trump će biti predsjednik, i u prvom mjesecu će napraviti daleko više za mir nego nobelovac za mir, obama, u oba mandata.

VL
MX
Mister X
20:12 08.09.2016.

Ovo se dobro prodaje cijelome svjetu . Dali netko zna koliko IS. država ima aviona nula "0" koiko podmornica isto nula slovima i brojem "0" Koiko raketnih baza isto toliko Koliko tisuča tenkova ? ? Pardon koliko stotina koliko desetinatina ili isto negdje blizu jako malo . Koliko satelita dronova koliko zrakoplova F serije isto nula ... Hitler je imao oružane snage i naoružanja i Japanci i pobjediše ih . A ovdje je neka velika podvala o čemu se radi meni jasno nije . Jedino da se nešto jako laže maže krije ..... Kao da su svi do zadnjega odjednom teroristi poslali i ništa drugo... Kao mi EU dobričine se udružiše da spasavamo njihove izbjeglice od terorista .....

VL
Avatar mason
mason
00:53 08.09.2016.

Stotine novih brodova,zrakoplova, podmornica. Novi vojnici, zid sa Mexicom i stvaranje specijalnih naoruzanih snaga za ilegalne imigrante. Koliko je to biliona ili triliona dollara? A uz sve to najavljuje ogromno smanjenje poreza, cak oni sto zaraduju ispod 50000 da nikakoko ne placaju porez i tako bi smanjio prihod drzavi za 4 trilijuna. To da koka moze snijeti 100 jaja za dan je mala laz za ovu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.