Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVINSKI SPOR
Povratak na članak

Trump uvodi carine na europske proizvode: Europske subvencije Airbusu negativno utjecale na SAD

Trgovinski predstavnik SAD-a je u ponedjeljak najavio na koje će proizvode biti usmjereni u odmazdi zbog subvencija europskom proizvođaču zrakoplova, dok se finalni popis očekuje ovog ljeta

Komentari 14

MA
Marsijanac
20:41 09.04.2019.

Trump se bori za svoju drzavu a tako bi trebala i hrvatska vlada. No njima je na pameti internacionalizam i globalizam a istovremeno blebecu o regiji.

VL
ZI
zimerman
19:44 09.04.2019.

Pričate šta hoćete ali Trump zna šta radi

VL
Avatar Floyd1
Floyd1
16:32 09.04.2019.

Dobar je taj Trump, sam rusi sankcije Rusiji.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:41 09.04.2019.

A zeznut ce puno Trump EU! Angela Merkel rekla je Ameri pravite kvalitetnija Auta pace i od vas drzave kupovat aute. Boinzi zakazali zali boze putnika sto ginu...Treba pravit Avione ko Rusi.ili Njemci. Evo gledam tu u Moskvi prije nekoliko dana Njemci otvorise tvornicu MERCEDESA u podmoskovlju. Uskoro krece OPEL nekoliko stotina km dalje i tako se posa sklapa. Ne prdit rekla kazala... Vidim sinoc tu bio Sultan Erdoganovic kupuje od Rusa S400 Rusi zadovoljno trljaju ruke. Kaze Sultan mi imamo suvereno pravo i slobodu odkoga cemo kupovat nesto. Ameri prjete da nece isporucit F35 dobro ce doc zamjena RUS SU 35 haha..Kaze Sultan godisnja razmjena robe izmedu Rus i Tur bit ce sto milijardi dolara. Jos malo i Sjeverni tok plinovod bit ce gotov.. Ital Njemac Fran Spanija okrecu se Rus trzistu i druge zemlje. Njemac tehnologija Rus energetika i program u svemir dice im bit kraj..Ovi drugi mogu samo gledat i hvatat ih histerija i nista vise..Toje gotova stvar.

VL
ZA
Zapadnjak
18:49 09.04.2019.

Postoji diljem svijeta hrpa opasnih protivnika i ne bismo se trebali svadati medusobno, ali kad usporedimo sve carine i subvencije cini mi se da amerika ipak igra nesto postenije i da je trump u pravu...

VL
Avatar lola lola
lola lola
03:11 10.04.2019.

Na zalost uvijek je tako kad se velike multikompanije glodju svi drugi placaju danak tome. Nema veze hoce li tisuce ljudi ostati bez posla nakon toga....vazno da drzave ustede novac. Tako je to u kapitalizmu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.