Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI S LAVROVOM
Povratak na članak

Trump upozorio Rusiju da se ne miješa u američke izbore

Lavrov je ponovio ponudu Moskve da se produlji postojeći američko-ruski sporazum o kontroli oružja Novi START, dok je Trump naglasio svoju želju da se pokrenu strateški razgovori koji bi osim SAD-a i Rusije uključili i Kinu.

Komentari 5

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
10:42 11.12.2019.

Dajte najte

VL
ST
stomugromova
07:34 11.12.2019.

Lavrov upozorio SAD da se prestanu miješati u unutrašnja pitanja suverenih država,.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:48 11.12.2019.

tako je, zabraniti rusima da odu na birališta i izaberu američke političare. pa što su si ti rusi umislili, da mogu birati i američke predsjednike?!!! dosta s time! zabraniti uopće svaki kontakt rusa sa amerikancima. rus ne smije ni komentirati amerikance. nego, kako se to miješa u nečije izbore...? lijepiš plakate za jednog kandidata? plaćaš mu reklame na radiju, televiziji, medijima, internetu...? aha, otvoriš milijune računa po društvenim mrežama i onda jednog kandidata podržavaš, a drugog olajavaš, tu smo znači!!! to su rusi radili!! hm, al otkriveno je da je tih računa bilo jako malo, i da ih je većinu otvorila zapadna propaganda, rusi ništa organizirano.. zapad je čak povećao ulaganje u propagandu, i tako su je i nazvali, jer su rusi otvorili nekoliko medija u kojima daju drugačiju sliku od one koju svijetu šalju zapadni mediji, plus da su glavni novinari ljudi koji su godine proveli po zapadnim medijima, i imaju svu slobodu. zapad ne prihvaća realnost, da vijest, informacija, može imati više izvora, može biti i ogoljena od komentara, da sama za sebe govori. slika razrušene raqqe u siriji, od strane američke vojske, ne treba komentara, al ju zapadni mediji ne objave. ne objave ni saudijsko iživljavanje u jemenu. 40.000 žutih prsluka u parizu ne postoji, al 141 prosvjednik u moskvi dobije tretman kao da je puč u tijeku!

VL
AA
aabbcc
10:18 11.12.2019.

Gradjani u Americi bi se trebali okrenuti izboru svojih kandidata i prestati vjerovati Rusima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.