Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza
Povratak na članak

Trump prijeti venezuelanskoj vojsci: 'Neće biti izlaza. Sve mogućnosti su na stolu'

Maduro je najavio dolazak 300 tona humanitarne pomoći iz Rusije, ponovo istaknuvši da se protivi ulasku u zemlju američke hrane i lijekova

Komentari 23

DU
Deleted user
09:58 19.02.2019.

Trump legendo! Ajd pliz počisti i Hrvatsku da možemo krenuti ispočetka.

VL
ZN
znam
08:04 19.02.2019.

Tipicne rijeci kandidata za Nobelovu nagradu za mir.

VL
IM
Immanuell
07:14 19.02.2019.

Ružno je, ali je li rješenje tavorenje u bijedi kao dosad? Milijuni socijalnih izbjeglica? Venezuela nikad nije imala goru vlast negoli je sada slučaj. Sve te izbjeglice nastoje se dokopati SAD - a, kao i meksičke i izbjeglice iz cijele Srednje Amerike. Tko će to sve udomiti?! Lako je pričati SAD ovakve ili onakve.

VL
Avatar superhik74
superhik74
00:23 20.02.2019.

Buzinski trolovi rade prekovremeno. Kabala koja je stvarna vlast u SAD vec skoro 20 godina vodi ekonomski rat protiv Venecuele pokusavajuci ,do sada bezuspjesno, nasilno promjeniti demokratski izabranu vlast, jos od pokojnog Cahaveza, protiv kojeg su organizirali kratkotrajni puc jos davne 2002 godine. Po svaku cijenu pokusavaju pokrasti prirodne resurse Venecuele, medjutim nakon pljacke Afganistana, Iraka, Libije, Sirije itd. vise im stari otrcani trikovi ne prolaze bas tako lako.

VL
GO
GorenjeHiSense
08:24 19.02.2019.

Samo SAD moze blokirat 30 milijardi$ i kad drzava padne u krizu nudit "humanitarnu" pomoc ( 200 mio $!) Nije kriv Maduro da SAD ukrale tih 30 milijardi i uzrokovale gladi naroda zbog pohlepe ( venezulelska nafta).

VL
AA
aabbcc
11:52 19.02.2019.

Nasao Trump novog Assada i sada bi opet da uvodi demokratiju

VL
PL
@ploto@
06:49 19.02.2019.

Ovo je valjda terminalni stadij ludila zvanog Sjedinjene Terorističke Države.Vi se morate predati i izručiti nam vaše resurse jer naše genocidne zločinačke elite iz duboke države ne mogu opstati bez pljačke.Kriminalci i teroristi bez premca.

VL
GO
GorenjeHiSense
08:19 19.02.2019.

Prijetnje SAD su tradicija. Ne zaboravimo kako i lipa nasa siromasna moze doc na red... Imajmo u vidu kako je SAD prepustio naš lipi Balkan ruskom interesu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:05 19.02.2019.

još malo pa će neke države trumpa prestati držati kao legitimnog predsjednika sad-a, već će kao privremenog odrediti nekog iz kongresa. nije trump kriv za ovo, već cijeli usa establišment, tzv. duboka država, ovo je strašno što rade, al neće dugo to moći, ne bez posljedica. englezi nisu dali venezueli da uzme svoje zlato koje je tamo deponirano, na čuvanju. druge zemlje su podigle obrve na ovaj slučaj, i pripremaju neke promjene... da čitate i neke druge medije, recimo poljske, i to one koji baš ne idu po dlaki vlastima... pa ćete saznati da se u poljskoj postavlja sve više pitanja kome oni i za što daju milijarde dolara za oružje, jer niti je to oružje njihovo, niti će njime upravljati poljska vojska ,već američki vojnici... pazi, kupiš raketni sustav za 450 mil dolara, izgradiš vojarnu za američke vojnike koji će tim sustavom upravljati, i plaćaš godišnje 200 mil dolara za operabilnost... plus svakih par godina obnovu...

VL
ZA
Zapadnjak
10:33 19.02.2019.

Pa nevjerojatno, betko ti nudi besplatno svoje stvari koje nisi ni na koji nacin zasluzio ili zaradio i ti se zalis i zahtjevas da ti daju bolje, kvalitetnije, skuplje, gadi mi se ovaj pokvareni, lopovski nacin razmisljanja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.