Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRAO PREDSJEDNIKA
Povratak na članak

Trump pred Zastupničkim domom: 'Biden nas vodi na rub Trećeg svjetskog rata'

U "vatrenom" dvominutnom snimljenom videu, Trump je opisao SAD kao zemlju pod opsadom imigranata na južnoj granici, narušenu političkom korupcijom Bidenove administracije i pogođenu inflacijom

Komentari 7

ST
Stvarnost
15:23 08.02.2023.

Bajden dementan on i nezna da se tamo negde u nekoj Ukraini vodi rat on se druzi redovno druzi i rukuje sa svojim stelt drugarima A Tramp je komedijas🤦

VL
VI
vidum
14:46 08.02.2023.

Ako nas vodi na rub trećeg svjetskog rata, to znači da nas izvodi iz njega. Ne znam komu nije jasno da mi već jesmo u njemu.

VL
JD
Jardin_d_enfants
09:22 08.02.2023.

Trump jedan od najbolji Americki, predsjednika...Vratit cese opet .Evo Bidenovi navijaca sami se otkrili koji huskaju na rat..E vidit cete domaci Amerikanci, radi takv ne sretni Ukrainci izgubit ce puno zemlje.

VL
DU
Deleted user
07:11 08.02.2023.

istina ...a bidenov sin je "zaradio"prije sukoba i ratom sa rusijom desetke milijuna$

VL
DU
Deleted user
09:12 08.02.2023.

Trump govori o politici a nezna ni da je Francuska u Evropi

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:38 08.02.2023.

Trump nije karijerni diplomat i političar, pa je njegov izričaj drugačiji i podložan kritikama i napadima. Sigurno mu se može dosta toga prigovoriti, ali ovo za Bidena sve stoji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.