Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rekao sam vam!'
Povratak na članak

Trump pozvao Putina da posjeti SAD, napao EU zbog Googlea

"EU je upravo kaznila jednu od naših najvećih kompanija Google s pet milijardi dolara. Zaista su iskoristili SAD. Ali ne zadugo", komentirao je Trump na Twitteru odluku Komisije

Komentari 6

KA
KaraMarko
08:18 20.07.2018.

EU nema vise nikakvu politiku jer je na putu islamizacije i svako je moze ebavati sad kako hoce. Steta...

VL
PP
pp
08:51 20.07.2018.

Trump je inače u pravu ali tu je fulao. I sama Amerika bi trebala kazniti Google sa dvostruko većom kaznom i razbiti ga na dijelove. Google je monopolist. Monopol je protuzakonit.

VL
LU
lucio2
17:49 20.07.2018.

Majmun voli majmuna.

VL
FU
funky0308
12:28 20.07.2018.

Kazna je velika samo nama, Googlu to nije nista, OK, nije bas da nije nista ali je kao da nam netko odreze kaznu od recimo pola mjesecne place. Nije malo ali necemo propasti zbog toga. Mozda nisam pravi primjer uzeo, mi bi umrli od gladi ali recimo Fincu da uzme pola place. Meni je Google odlicna kompanija i koristim hrpu njihovih proizvoda ali monopolisticko ponasanje se ne smije dozvoliti. Imamo priliku vidjeti monopol na dijelu- Croatia Airlines i iz prve ruke vidimo koliko to nije dobro. Nije mi jasno da jedan Trump moze biti predsjednik i da ovakve stvari lupeta, sve skupa me podsjeca na scifi filmove koji pocinju scenom ogromnog tornja u magli na kojemu pise Trump Towers, ljudi okolo kopaju po kontejnerima dok ih naoruzani cuvari tjeraju.... nesto sto do prije samo par godina nismo mogli ni zamisliti sada je stvarnost. Putin ga vrti oko malog prsta, njemu to ne smeta dokle god se on moze opariti... ma zivi uzas. Ne mogu vjerovati da se to vec dogadja, mislio sam da nece jos barem 100 godina ali eto...

VL
MI
midea
08:13 20.07.2018.

svašta si dizvoljavamo, da nas jedna Amrička lutka zaj ebava , neka se brine o vlastitim građanina , bezkućnicima bolesnima , neka pusti na miru Europu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.