Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAVIO TOČKU NA PROCES

Trump potpisao Rezoluciju o članstvu Crne Gore u NATO-u

Američki predsjednik Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
11.04.2017.
u 10:45

Protokol treba još ratificirati Španjolska, a u Nizozemskoj treba proći zakonski rok za organiziranje eventualnog referenduma

Američki predsjednik Donald Trump potpisao je Rezoluciju o članstvu Crne Gore u NATO-u i time stavio točku na proces ratifikacije u SAD-u, pišu crnogorske Vijesti.

Američki Senat je protokol o pristupanju Crne Gore ratificirao krajem prošlog mjeseca. Rezolucija o članstvu Crne Gore usvojena je ogromnom većinom glasova senatora iz obje stranke - 97 se izjasnilo "za", dok su protiv bila samo dvojica senatora, Rand Paul i Mike Lee.

Protokol treba još ratificirati Španjolska, a u Nizozemskoj treba proći zakonski rok za organiziranje eventualnog referenduma.

>> Hrvati vuku BiH u EU i NATO, Srbi i Bošnjaci koče

>> Svjedok u slučaju terorističkih napada u Crnoj Gori osuđen za ubojstvo u Hrvatskoj?

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar navijač
navijač
10:52 11.04.2017.

Nikad neće Crna gora bit obala srpskog mora.

BO
borac2525
10:54 11.04.2017.

To prijatelju!

Avatar intimus500
intimus500
11:57 11.04.2017.

čestitke Crnoj Gori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije