Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Bruxellesu
Povratak na članak

Trump priprema udarac njemačkoj autoindustriji? 'Loši su, to ćemo prekinuti'

Američki predsjednik Donald Trump napao je Njemačku i njezinu prodaju automobila u SAD-u na susretu s čelnicima Europske unije

Komentari 22

DI
Diesel
10:25 26.05.2017.

Njemci su uspjeli sacuvati svoju "realnu ekonomiju", citaj industriju, i to je Trumpov problem. On u Kinu izvozi jabuke, a uvozi iPhone, to je njemu problem.

VL
BO
Bona
10:23 26.05.2017.

Uz Trumpa bi vam puno ljepse izgledala Mrak Sataraš

VL
DI
Diesel
10:23 26.05.2017.

Nista strasno, EU moze izbaciti amere iz svoje ekonomije. Trump je stvarno cudan covjek. Ameri nam u EU trpaku Microsoft, Google, Facebook, Aple,.....i niko se se protivi, a on napada Njemce zbog odlicnih automobila? Pa ni jedna od ovih americkih kompanija ne drzi vise monopol, sve do jedne se mogu zamjeniti.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:40 26.05.2017.

Toliko kupujemo auta iz D a da niti jedan dio od auta nepravimo doma. Naša predstavništva u inozemstvu su samo kamen oko vrata Domovini.Šta oni rade za poboljšanje ovakvih pitanja koje i laik vidi da nešto ne štima?

VL
MA
malala
10:18 26.05.2017.

Njemacki proizvodi ni iz bliza nisu sto su nekad bili. Zive na staroj slavi.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:48 26.05.2017.

Uvoz gotova proizvoda je smrt drugoj državi.Nije isti izvoziti BMW,Audi,Mercedes...ili vegetu?!

VL
RT
ribaric.tomislav
11:26 26.05.2017.

ha ha sami su krivi. kad sto se tice dizelasa nemogu a niti ih znaju usavrsit da trose 5-6 litara od 150 konja.pa zato brukaju njemce i njihovu auto industriju jadan mi je on

VL
Avatar sidhara
sidhara
09:53 26.05.2017.

Slobodna razmjena koristi svima veli Juncker? A sto to mi na primjer razmjenjujemo s Nijemcima? Mi nemamo nista u njihovoj zemlji, a oni su nas preplavili svojim supermarketima i tvrtkama. Cak imaju i nasu telefojiju i jos nam daju kredite od nasih novaca sto iznose iz zemlje. To isto rade svim zemljama. Neka netko pogleda sto oni posjeduju u svakoj zemlji clanici EU i cime sve zatrpavaju tudje zemlje, i neka vide u Njemackoj sto posjeduju clanice EU u njihovoj zemlji. Oni se sire po citavoj kugli, u Kini, Rusiji, Americi, Indiji i nema gdje ih nema, a svi ostali padaju u recesiju oko njih. Oni su pozobali sav kapital zemljama clanicama EU, nama su cak i ljude oduzeli, sve pametne i obrazovane mlade ljude lijepo dobili na gotovo. Svi rade za Nijemce u Europi, pa nije Trump sasav da to ne vidi. Jos je on biznismen, on to odmah vidi.

VL
JD
john.drum.501
10:54 26.05.2017.

Koje sve neznalice komentiraju takve gluposti. ona kao "analiza" Nove TV je sramotna. Naime odlaskom Merkel koju svi znamo da Trump ne podnosi no da mjesto popuni odmah netko drugog reda. Ovaj puta to je učinila Kolinda. Zanimljivo da se mediji nikada do sada takvim stvarima nisu bavili i nikada nisu pratili takva događanja i analizirali, a o ovima koji komentiraju nešto što ne razumiju, izgleda da nemaju posla. Barem ih ja neih zaposlio. a se neformalno ukljući je izvnredno iskorištena u stilu profesionalca. Vidi se dugogodišnje iskustvo u NATO-u i zašto je imala priliku da je čekaju ako ne dobije izbore. Oni to vide, ali mi smo slijepi i jalni. je tu viđeno neuobičajeno? Pa svi su bježali od Josipovića kada je dolazio.

VL
DO
dosaosam2
10:13 26.05.2017.

Način na koji s Kolinda gurala da bude pokraj Trampa poniženje ja nju osobno i narod koji predstavlja.To se za vrijeme Tita nikad se nije dogodilo da se netko tako gura da bude uz američkog predsjednika ma kako se on zvao.

VL
GV
golub Vaso
10:16 26.05.2017.

Njemačka je kolonija pod okupacijom

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:44 26.05.2017.

Ima li i jedna država,osim BiH,da više izvozimo nego uvozimo?ako se ovako bude nastavilo i oni će nas prestići.

VL
Avatar sidhara
sidhara
10:05 26.05.2017.

Trump je rekao da im Nijemci duguju oko 350 milijardi dolara za clanstvo u NATO paktu. Njima Amerikanci cuvaju drzavu i trose trilijune za naoruzanje, a oni lijepo sire svoje carstvo okolo po svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.