Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FBI pretres
Povratak na članak

Trump: Nije istina da su u mojoj kući tragali za tajnim nuklearnim dokumentima

Trump je na svojoj društvenoj mreži Truth Social napisao kako je to izvješće „obmana“, usporedivši ga s optužbama o povezanosti s Rusijom, dva opoziva i istragom bivšeg posebnog istražitelja Roberta Muellera.

Komentari 9

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
19:07 12.08.2022.

Trump: Nije istina da su u mojoj kući tragali za tajnim nuklearnim dokumentima nego su došli u posjet da pričamo o baseballu.

VL
Avatar DIXI
DIXI
20:17 12.08.2022.

Evo upravo objavio WSJ: nađeno 11 kutija, izmedju njima dokumenti označeni kao vrhunska tajna "Top Secret". To nije smio imati kod sebe, savezno krivično djelo. Nikakva duboka država, sve transparantno po pravilu i zakonu. Čekamo nastavak.

VL
Avatar DIXI
DIXI
20:23 12.08.2022.

Naravno, očekuje se Trumpov odgovor da je sve to podmetnuto, nakon čega od DOJ slijede preslike potvrda o pretresu i anonimizirane preslike nađenih dokumenata. Gotcha!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.