Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propali pregovori u Hanoiju
Povratak na članak

Trump na papiriću pozvao Kima da nuklearno oružje preda SAD-u

Trump je 28. veljače Kimu dao korejsku i englesku verziju američkog stava u hanojskom hotelu Metropole, tvrdi izvor upoznat s razgovorima koji je govorio pod uvjetom anonimnosti.

Komentari 8

MP
miroslav.petkovic.7564
14:33 30.03.2019.

Moze zaboravit predaju oruzja.nek ameri predaju svoje oruzje Mexicu daga cuvaju haha..

VL
TO
Toni66
18:10 30.03.2019.

Šta ti je demokracija - Amerika demokracija je ko Bog . I on je milostiv samo ubija do posljednjeg vjernika nevjernika dobrog lošeg i sve ostale te zaostale ... Kako če se to tamo riješiti ostaje da se vidi ii i dali je na pomolu treči svjetski rat ili čemo ipak pričekati još koju godinu ili pak deceniju tko to zna tko zna to ne znamo ni ti ni ja . Jer to odlučuje samo šačica / Ne kažem ni pametni ni ne / ali dobro biti neće za mnoge i možda ni za sve....

VL
DU
Deleted user
18:38 30.03.2019.

da kim nezna sta se poslije toga desilo libiji mozda bi i pristao ali ovako nevjerujem, to je stara americka fora, najprije ih prijateljski razoruzas pa onda opleti

VL
OK
okvarbudovič
15:55 30.03.2019.

Kim ce to uciniti odmah mozda cak i sutra,saznaje se iz pouzdanih izvora

VL
AA
aabbcc
18:35 30.03.2019.

Kako ?, da mu posalje preko Japana a oni se bune i zale na Kima .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.