Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLANJE OPOZIVA
Povratak na članak

Trump može očekivati suđenje već ovaj tjedan

Trump uporno odbacuje optužbe i tvrdi da demokrati opozivom žele spriječiti njegov reizbor na izborima u studenome

Komentari 2

DU
Deleted user
20:19 14.01.2020.

demokrati nece poslati impeachment u kongres jer znaju da nema nicega u njemu ali su opsjednuti mrznjom prema trumpu toliko da su jako nestrpljivi i traze nesto tamo gdje ga nema, istraga o ruskom mjesanju u izbore- nikakvih dokaza, istraga o ukraini - isto nikakvih dokaza cak sta vise izgleda da je cijela frka izazvana radnjama demokratskog zamjenika predsjednika obame koji je ujedno bio i zaduzen za poslove s ukrainom a da su imali malo strpljenja i da je impeachment uradjen zbog atentata na kasu, koji je protiv ustava po misljenju vecine u obje partije i prilicno jasno je objasnjeno u ustavu tako da u tom slucaju nebi ni trebali kongres jer bi trump bio natjeran da odstupi( od strane konzervativaca) ali ovako izgleda da je cak i namjesteno da on pobijedi na slijedecim izborima, sanders moze dobiti jos jedan srcani udar i onda nema nikog na demokratskoj strani koji bi nesto mogao napraviti,

VL
MX
Mister X
20:16 14.01.2020.

Trump može očekivati suđenje već ovaj tjedan, Interesntno je da vidimo dali je zločin kad se na nekoga sumnja i kad stižu sumnje do vrha, obavjesti upozorenja da je lopina i da se bavi korupcijom.. I kada taj vrh zamolili da se preispita sumnja da bi se poznate ličnosti moglo osloboditi nepotrebne sumnje . Baš me zanima koja su saznanja tih sudaca mudraca dali je kriminalac ili ne i kao su oni došli do tih podtaka i uvjerenja ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.