Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVOR MOĆNIKA
Povratak na članak

Trump je prepustio Siriju Putinu da se više može posvetiti Iraku

Američki predsjednik objavio je jučer na Twitteru da ukida Obamin program potpore sirijskoj tzv. umjerenoj oporbi

Komentari 10

MA
marengo1
18:31 27.07.2017.

Odkud njemu pravo da se posveti drzavi koju je unistila drzava kojom je on predsjednik i pored svega toga ih stavio na crnu listu (od zabrane ulaska na teritorij USA irackih gradjana pa do samoodlucivanja u svojoj vlastitoj drzavi)... Kadd nekog proglasis neprijateljem,znaci ogradi se od njega i od.ebi... Treba im sprasiti i popljackati i ono malo sirotinje (nafte) sto im je neophodna za ekonomski oporavak i izgradnju porusenih domova da bi se nezasite americke multikompanije oporavile. Ovaj Trump je zao covjek,bas kao i njegovi republikanski mentori zedni ratova i pljacke...

VL
RI
rikavac
18:55 27.07.2017.

A nemoguce da je oruzje americko zavrsilo u rukama terorista. To je neka laz. !Pa to je od prvog dana Sirijske krize znase ko upravlja teroristima i ko ih nauruzava Amerika i Saudiska Arabija i oni su mislili da ce tako brzo unistit Assada al su se zahebali umijesao se Rus pa im pokvario planove. Uvele se sankcije Katru zbog naruzavanja i finansiskoj potpori teroristima gdje oni nemaju veze sa tim a Saudiska Arabija kao partner Amerike nema sankcija iako imaju dokazi da su prodavali oruzje teroristima i davali im badava.

VL
Avatar Proleter
Proleter
19:15 27.07.2017.

Nije Trump prepustio Putinu ništa. Putin ga je otjerao iz Sirije ko cigu iz dućana.

VL
GV
golub Vaso
21:43 27.07.2017.

umjerena oporba, kako imate obraza više koristiti takve konstrukcije

VL
Avatar mali322
mali322
18:11 27.07.2017.

Ništa ne prepustiti jenkyima, protjerati do Texasa!

VL
AA
aabbcc
09:59 28.07.2017.

Nije to nista, Hitler je prepustio Rusima Istocnu Njemacku da se posveti obrani Zapadne Njemacke

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:18 28.07.2017.

putin je jedini legitimno i legalno u siriji, svi ostali su okupatori i napadači, što prema svim zakonima siriji i rusiji dozvoljava da ih uništava kad god poželi. nije amerika ostavila svoje saveznike u siriji, već ih je sirijska vojska uništila, jer je sirijski narod uz nju. ovo je još jedan u nizu poraza američke politike na bliskom istoku, koji je započeo napadom na irak, i svim ostalim nakon toga, afganistanom, sirijom, libijom. a sve zbog 'zaštite' izraela, i odgađanja konačnog rješenja za palestinu. izrael je u srcu svih problema na bliskom istoku, i bez rješavanja toga tamo mira neće biti. duh je pušten iz boce. saudijci gube u jemenu, čak su ih jemenci već počeli i razbijati na saudijskom tlu. samo je pitanje vremena, kad će početi urušavanje autokracije podržavane od zapada. znate da su englezi nedavno malo oštriji bili prema saudijcima, taman negdje kad su ovi prestali kupovati englesko oružje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.