Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NICOLAS MADURO
Povratak na članak

'Trump je naredio moje ubojstvo i rekao vladi i mafiji Kolumbije da to provede'

Suočen s najvećim izazovom u svojoj 6-godišnjoj vladavini, 56-godišnji socijalistički čelnik kazao je i kako su mu oružane snage i dalje odane, a da iza njega čvrsto stoji i ruski predsjednik Vladimir Putin.

Komentari 6

MP
miroslav.petkovic.7564
15:15 30.01.2019.

Vladimir Lazimirovic Cepiga rusi i Kinezi su tu ulozili ogromne milijarde. A jeli on terorizira narod a pobjedija sa 67% , U Macrona je demokracija pitaj ZUTI PRSLUKA nenmaju za kave. U stanovin im sobna temperatura cetrnest gradi. Nemogu nasutt pet litara benzina jadnici. Nek dodu ovdje u Rusiju ogrijat se ovdje super grije a vani minus trideset i vise.Nek naspu jadnici pet litara benzina ovdje je ispod cetri ipol kuna Neznam da neko u Venecueli zivi u rezervatu kao Americki indijanci u vlastitoj zemlji. Sta kazes strava demokracija nema sta. Pitaj ZUTI PRSLUKA oni ceti rec za demokraciju .Tuku ih ko vola u kupusu. A Macron da ultimatum Maduru. Taj ultimatum moze objesit macku o rep.

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:15 30.01.2019.

A iza Guaido-a (ili Guida kako ga zovu Bolton i Pompeo, cak niti ne znaju kako mu je prezime, ali to nije bitno bitno je doci do nafte) stoji George Soros i CIA koji su poslali nase "komsije" iz Srbije , grupu Otpor da ih obrazuje (li kako bi srbi rekli vaspita) kako se ruse vlade. Otpor je treniran u rusenju vlada pa sada na racun striceka George Sorosa ide po svijetu siriti svoje znanje u rusenju vlasti. S obzirom na "bratstvo i jedinstvo" logicno je ocekivati i podrsku nas iz Hrvatske.

VL
FU
furest
10:28 31.01.2019.

a stacemo sa saudiskom demokracijom , tamo je izgleda sve ok ,,ili je ipak sve u nafti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.