Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Trump je izdao sve one koji su željni novih ratova

Postoje na ovom našem svijetu ljudi koji su željni krvi i stalno bi ratovali, ali postoje i oni koji žele mir i ne žele sudjelovati u sukobima i tuđim ratovima.

Komentari 11

AG
Agricola
12:26 19.10.2019.

Ja obožavam Trumpa, ali Trump nije drug tito a ja nisam komunjara koja nekritički pješće svakom njegovom potezu. Kurdi su bili američki saveznici u ratu u Siriji a Erdogan je bio tursko-iranski saveznik. Kraj priče. Ristić koji se ponaša kaoša kao pionor maleni "zaboravio" je navesti najbitniju činjenicu, a ta je da je tiranin Erdogan zadnji put promjenio stranu kad je Trump priznao Jeruzalem kao glavni grad Izraela i da je nakon toga kupio ruski raketni sustav S-400 i dogovorio isporuku ruskih zrakoplova Suhoi-35, a isto tako Rusi mu po Turskoj grade nuklearne elektrane. I zašto bi se onda Trump prema Turcima morao ponašati saveznički? I mi smo formalno saveznici Amerikanaca, pa pokušajmo donijeti suverenu odluku i kupiti ruske zrakoplove, primjerice Suhoi-27, pa ćemo vidjeti hoće li Amerika bez obzira bio na njenom čelu Trump ili Obama ili netko peti prema nama reagirati. Američka vojska kojoj je na čelu Trump financirala je obnovu spomen-područja u Srbu kojeg su neki dan otvorili Pupavac i Kohorst, ali o tome se ne govori. Tko Amerikancima daje za pravo financirati spomenike četničkim pokoljima nad nevinim hrvatskim civlima 1941. godine? A što se tiče zrakplova F-16 Barak, taj posao nam je vjerojatno uništio Liliput ili Tunguzija, nikako Amerika.

VL
DO
Dolinski
10:02 19.10.2019.

situacija jest komplicirana, ali sam ipak iznenađen koliko se trump suspreže od upotrebe oružja za razliku od prethodnika obame. pravo rješenje bi bilo kurdima dati državu, ali čiji teritorij za tu svrhu dati, od sirije i iraka uzeti? imamo kosovskii presedan - neka to ponove. Jedna druga stvar nas treba također zabrinuti: turske pretenzija, ne zaboravite da je turska svega cca 700km zračne linije udaljena od naših najjužnijih teritorija, a ima ih 80 milijuna. Pouka je jasna, treba nam sposobna vojska i vojni savezi za odvraćanje prijetnji -dakle u vojsci nije mjesto karijerizmu i ideološkim eksperimentima

VL
Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
11:56 19.10.2019.

trump je blagoslov za ameriku a i za evropu, toga vecina nece nikada biti svjesna.vratio je ameriku nazad na noge, konacno je uzeo laso i odlucio se na borbu protiv kineskoga zmaja koji prozdire citav svijet zadnjih 30 godina te nam je svima pokazao kako je kina zmaj od papira, sada ce se i bezkicmenjatska evropa usuditi ukljuciti u tu borbu za spas vlastite ekonomije.jos kad bi drzave pocele obnavljati vojsku i stititi vlastite granice sve bi bilo dobro

VL
JA
Jania
10:37 19.10.2019.

Izvrsna analiza, Ristić i ovaj put pogađa bit.

VL
CA
CashE
11:28 19.10.2019.

Odlična analiza, Trump je zaista prava tvrđava u borbi protiv tzv "duboke države" u SAD-u koja je infiltrirana najviše među licemjernim Demokratima. MAGA 2020!

VL
DU
dugi
17:03 19.10.2019.

Siguran sam da ovaj Ristic ima sliku Kolinde ispred Bijele kuce . Samo mi nije jasno kako to on vidi situaciju tako cisto dok 60% amerikanaca zeli da ovaj idiot od Trumpa konacno bude zaustavljen i izbacen iz Bijele kuce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.