Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš ga ne voli

VIDEO Trump crnogorskog premijera gurnuo i nazvao "klošarskim jazavcem"

Foto: Screenshot/Twitter
15.08.2018.
u 14:58

Naišao je tada Trump na brojne osude zbog svojeg ponašanja. Zašto je tako postupio, upitala ga je i tadašnja članica predsjedničkog kabineta Omarose Manigault-Newman.

Američki predsjednik Donald Trump prošle godine u svibnju na NATO-vu summitu u Bruxellesu odgurnuo je crnogorskog premijera Duška Markovića kako bi se našao na čelu skupine državnika, a videozapis tog događaja odmah je postao viralni hit. 

Naišao je tada Trump na brojne osude zbog svojeg ponašanja, a zašto je tako postupio, upitala ga je i tadašnja članica predsjedničkog kabineta Omarose Manigault-Newman

"Pitala sam ga: 'Zašto si to napravio? Bilo je to malo agresivno'."

"Ma, on je samo plačljivi klošarski jazavac", navodno je odgovorio Trump, a riječi Newmanove prenosi The Hill

Knjiga, u kojoj se navode ovi skandalozni detalji, objavljena je jučer, a posvećena je razdoblju koje je autorica provela u Trumpovoj administraciji.

Otpuštena je u prosincu prošle godine.

"Crnogorci su agresivni"

Podsjetimo kako je Trump nedavno izazvao kontroverzije kada je Crnu Goru okarakterizirao kao "malenu zemlju s veoma snažnim ljudima koji bi mogli započeti Treći svjetski rat. Veoma su agresivni", rekao je Trump.

Donald Trump na NATO summitu

1/16


 

Komentara 111

RI
rightside
16:07 15.08.2018.

klosarski jazavac? to je sigurno "vrhunski" prijevod vaseg novinara koji proucava bas ovaj slucaj..)))) da to nije onaj sta je preveo i ono sa hrvatskog "kako da ne" sa how yes no))))))

Avatar naroz
naroz
19:21 15.08.2018.

hahahha a dije ovaj koji prevodi sa engleskoga naucio engleski - ahhh sigurno u nekome podrumu kada prevodi "whiny punk bitch" u "jazavca" hihiihihih

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:29 15.08.2018.

Nova sansa za narod koji gubi svaki rat da uvredama privuce opet zrno paznje na sebe. Bilo bi zalosno da nisu toliko glupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije