Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRDAČAN ODNOS

Trump ironično pozvao Putina da se ne miješa u američke izbore 2020.

Trump i Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
28.06.2019.
u 08:55

Trump je rekao da će s Putinom razgovarati o trgovini, razoružavanju i protekcionizmu.

 Američki predsjednik Donald Trump izjavio je u petak na marginama summita G20 u Osaki kako ima srdačan odnos s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom kojemu je, šaleći se, uz ironičan prizvuk rekao da se ne miješa u američke izbore 2020.

"Nemojte se miješati u izbore", rekao je Trump ironično okrećući se prema Putinu nakon što ga je na marginama summita G20 u Osaki novinar upitao o mogućem ruskom upletanju u američke izbore 2020

To je prvi službeni susret dvojice čelnika u gotovo godinu dana.

"Mi imamo vrlo vrlo dobar odnos", kazao je Trump na početku bilateralnog sastanka s Putinom. "Jako puno pozitivnih stvari izaći će iz tog odnosa."

Trump je rekao da će s Putinom razgovarati o trgovini, razoružavanju i protekcionizmu. 

Foto: Reuters/PIXSELL

Putin je uoči sastanka rekao novinarima kako vjeruje da je sastanak s Trumpom dobra prilika da se nastavi dijalog nakon samita u Helsinkiju, gdje su se dvojica lidera sastala 2018. godine.

"Dugo se nismo vidjeli", kazao je Putin dodavši kako su administracije dviju zemalja u međuvremenu "naporno radile".

Dvojica čelnika već su privukla pozornost u petak kada su došli zajedno, malo nakon ostalih vođa, na tradicionalno fotografiranje.

Ovo je njihov prvi sastanak nakon što je Trump otkazao razgovore s Putinom koji su se trebali održati u Argentini na marginama summita G20 u prosincu prošle godine.

Komentara 5

HU
hudarupa3
12:34 28.06.2019.

Trump je slika i prilika Amerike, ono što oni jesu, može se nekom sviđati ili ne sviđati, ali on je šerif i odmetnik u jednom, lider našeg doba.

DO
domolub
11:01 28.06.2019.

ili obrnuto

DI
Direkt
09:22 28.06.2019.

Ako gazde narede zaljubitćemo se u ruse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije