Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijes starosjedilaca
Povratak na članak

Trump udario po Indijancima: Tko ne živi od kocke i nafte, bori se protiv alkoholizma

Predsjednik je smanjio zaštićena područja u Utahu i time izazvao bijes starosjedilaca

Komentari 12

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
06:33 07.12.2017.

A sta mogu drugo opljackati. Rusija neda svoja bogastva, Kim neda rudnike a Iran neda naftu.Spala knjiga na tri slova.

VL
KO
kordunmoj75
06:04 07.12.2017.

Poruka Indijancima,i ako znam da nece ovo procitati,"Ne spustajte se na nivo covjeka,koji je manje vrjednosti nego vi".

VL
TU
Turpin17
05:46 07.12.2017.

Tuzno, ali je istinito. Zapadne zemlje jos se srame sto su njihovi pretci cinili sa urodjenicina u njihovim zemljama pa sada da bi ih usutkali daju im velike sume novaca. Novac bez rada bi upropastion svakoga. Vecina urodjenika su sadaa alkoholicari i popiju sav novac a zene i djeca su im gladni. Onda traze sve vise novaca od drzave pokazujuci da su im zene i djeca gladni, a kad dobiju vise novaca onda samo vise piju tako da zene i djeca opet gladuju. Trump je jedini politicar koji se usudio reci istinu, posto, bilo sta reci protiv urodjenika je politicko samoubojstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.