Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amerika
Povratak na članak

Trump ima novi slogan i Demokratima se neće svidjeti

Američki predsjednik Donald Trump na društvenoj mreži Twitter objavio je novi slogan svoje stranke.

Komentari 11

Avatar Ashley
Ashley
16:49 23.01.2019.

Samo tako Trump! Demokrati su bili svi za kada je Izrael gradio svoj zid, a sada kmece. Blokirati placu 800 000 drzavnih sluzbenika koji ionako ne rade pas puno i nije losa stvar. Trebalo bi tako i kod nas.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:25 23.01.2019.

Krivi prijevod. "Izgradimo zid I kriminal ce se smanjiti"

VL
Avatar dzambo
dzambo
17:21 23.01.2019.

Sa IZGRADNJOM ZIDA idu I drugi zakoni DA SE ZATVORE RUPE U IMIGRANTSKOM ZAKONU...a to znaci bilo ko da zatrazi ''azil'' nece moci vise cekati taj azil u USA neg se vraca u svoju zemlju I tamo ceka rijesenje.za djecu bez roditelja isto tako odmah vracat nazad u drzavu odakle su dosli...turisticke vize pogotovo iz Latino zemalja smanjiti, ukunuti da moze doci bilo nko od rodjaka od legalnih imigranata a da se nemoze sam brinuti o sebi ili onaj ko ih dovodi da se brine za njih a ne vise nama poreznicima na grbacu...a sto se tice ovih ilegalni vec u drzavi promjenom zakona drzavnog ukinula bi im se svaka pomoc jer nemaju pravo na to..pa nek im sama ''state'' u kojoj su placa to ona pa da se vidi do kada ce ta ''state'' izdrzat placati im osiguranje, food stamps...I slicnu pomoc….zakon o zaposljavanju postoji samo se ne primjenjuje a to je da nijedna kompanija nesmije zaposliti ilegalne za bilo koji posao. I na kraju pustili bi se u drzavu samo oni koji se mogu sami brinuti o sebi...opet Kazem sa Zidom u tom paketu ide mali million ''stavki'' koji bi zaustavili ilegalnu imigraciju jer ih ovi zakoni za sad ''privlace'' jer I da se sami predaju na granici mozes ih zatvoriti 20 dana I moras ih pustiti u Drzavu a tih 99% se nikad vise nejavi na sud za deportovanje ovako kad bi se odmah vracali prestala bi takva ''namjerna'' imigracija a sa Zidom bi se I criminal smanjio jer sateliske fotografije pokazuju da se roba prenosi autima tamo gdje nema nikakvog zida a to je puno km uz granicu

VL
CR
cromak
17:43 23.01.2019.

Amerika je velika kao i uvijek zemlja dobri ljudi = Croatia! lijepa nasa zemlja, dobrog jakog srca,i za dom nasminkani,zauvjek.

VL
Avatar Foton
Foton
14:41 24.01.2019.

Sve OK, Putin mu je to odobrio.

VL
DU
Deleted user
16:41 23.01.2019.

Stvarno moras bit krkan da blokiras placu 800 000 drzavnih sluzbenika radi necega sto je samo simbolika za njegovu bazu. Zid ne zaustavlja nista, vecina ilegalaca dodje legalno u US i jednostavno ostane nakon sto istekne turisticka viza a sto se tice zlocina, dokazano je da ilegalci cine manje zlocina nego legalni gradjani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.