Naslovnica Vijesti Svijet

Trump ima najmanje 315 milijuna dolara osobnih dugova

Trump je prijavio dug prema Deutsche Bank koji premašuje 50 milijuna dolara za gradnju hotela u zgradi u kojoj je bilo sjedište američke pošte u Washingtonu.
17. lipnja 2017. u 08:36 5 komentara 1108 prikaza
Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/10

Američki predsjednik Donald Trump imao je do polovice 2017. najmanje 315,6 milijuna dolara osobnih dugova prema njemačkim, američkim i drugim kreditorima, prema izvješću saveznog ureda za etiku objavljenom u petak.

F-15C Trgovina iznad svega Američki “reket” natjerao Katar da kupi novo oružje

Imao je oko 20 milijuna dolara prihoda od novog washingtonskog hotela otvorenog u blizini Bijele kuće u rujnu prošle godine a prihodi od luksuznog odmarališta "Mar-a-Lago" na Floridi  u kojem je ugostio strane lidere, porasli su, prema izvješću. Prihod od Mar-a-Laga u kojem je udvostručio iznos članarine na 200.000 dolara nakon što je pobijedio na predsjedničkim izborima porastao je 25 posto na 37,25 milijuna dolara.

Najveći dio njegovih prihoda čini 115,9 milijuna dolara od golferskog odmaralištaTrump National Dorala u Miamiju.

Trump je prijavio dohodak od najmanje 594 milijuna dolara za 2016.  i početak 2017. te imovinu od najmanje 1,4 milijarde dolara.

Izvješće pokazuje da ima najmanje 130 milijuna dolara dugova prema Deutsche Bank Trust Company Americas, podružnici njemačke Deutsche Bank AG.

Trump je prijavio dug prema Deutsche Bank koji premašuje 50 milijuna dolara za gradnju hotela u zgradi u kojoj je bilo sjedište američke pošte u Washingtonu.

Prijavio je i dugove od najmanje 110 milijuna dolara korporaciji Ladder Capital koja se bavi kreditiranjem.

Trump odbija objaviti svoje porezne prijave koje bi jasnije prikazale njegovo bogatstvo i poslovne interese.

Donald Trump Nezgodna situacija Nove nevolje za Donalda Trumpa PARIŠKI SPORAZUM Trump izaziva kontraefekt: svijet pojačava zaštitu klime i planeta Donald Trump Marina Šerić Trump zna da laže, ali drugi moraju prikupiti dokaze da je to tako
Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

 • alf:

  Mislite da je on kao Todoric? Ima on novaca, gdje god dodjete u bolje krajeve SAD Trump je tamo. Najvise u hotelima I stanovima.

 • Avatar soliloquy
  soliloquy:

  Trump je samo američka kombinacija Keruma i Mamića. Jedine dvije moguće destinacija za njega su bankrot i zatvor, u njegovom slučaju vjerojatno oboje.

 • marsovac:

  duguje 315 mil......prihod 594 mil............imovina 1400 mil. Ovi brojevi gledano iz aviona vec smrde.....................Miliarder; ha,ha,ha,..........sa samo 1,4 miliarde.