Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Trump neće tolerirati europske apsurdne zahtjeve Grčkoj

MMF prijeti da više neće dati novac ako njezini europski kreditori 
ne oproste znatan 
dio duga Grčkoj

Komentari 4

MI
miso
09:59 29.06.2017.

Sve ovo sa zaduženjima zemalja, s MMF-om i Svjetskom bankom (i bankama općenito) je samo jedan veliki svjetski cirkus. Narodi bi trebali prestati koristiti bilo kakve kredite i živjeti onako kako objektivno mogu, a manipulatore s novcem i vlade koje ih podržavaju poslati u daleku prošlost.

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
08:11 30.06.2017.

ne čude mene eurokrati i MMF, već me čude Grci...koji se to strah uvukao u grčku politiku kad trpe tolika poniženja bez da proglase bankrot te izađu iz bijednih ugovornih odnosa sa EU?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.