Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svatko svoje hvali

Trump američke vojnike proglasio najhrabrijima na svijetu, stigao je odgovor!

Foto: Reuters
06.11.2017.
u 09:12

Povod za komentar je bila izjava predsjednika SAD-a Donalda Trumpa za vrijeme posjete američkoj bazi "Yokota" u Tokiju

Šef komisije Savjeta Ruske Federacije za informativnu politiku i suradnju s medijima Aleksej Puškov napisao je na svom na Twitteru da je najhrabrija vojska ona koja je "odbila napad Hitlera".

Aleksej Puškov prokomentirao je izjavu predsjednika SAD Donalda Trumpa da su "američki vojnici najhrabriji na svijetu“.

 "Neka Trump zna: najhrabrija vojska je ona koja je odbila napad Hitlera, za kojeg je radilo pola Europe, dok su SAD odugovlačile s 2. frontom", napisao je Puškov.

Povod za komentar je bila izjava predsjednika SAD-a Donalda Trumpa za vrijeme posjete američkoj bazi "Yokota" u Tokiju. Tamo je američki lider rekao da će svaka nacija, režim ili diktatura pasti kao žrtva podcijenjene odlučnosti Amerikanaca koji su "najhrabriji vojnici na svijetu“.

Komentara 25

MX
Mister X
10:26 06.11.2017.

"Neka Trump zna: najhrabrija vojska je ona koja je odbila napad Hitlera, za kojeg je radilo pola Europe, dok su SAD odugovlačile s 2. frontom", napisao je Puškov. Kao i obično kad se radi o Americi i Rusiji nemam problemaema da shvatim i znam tko govori istinu ! A tko se tješi svojom istinom ..

DU
Deleted user
13:41 06.11.2017.

Najhrabriji su vojnici koji brane svoje, a ne plaćenici. Uvijek je tako bilo i bit će.

DU
Deleted user
09:29 06.11.2017.

Toliko su dobri da se smiju boriti samo protiv loše naoružanih vojnika ali u Afganistanu čak su i od njih su dobili po tamburi. Uz to Afganistan je prošle godine po UN imao najveću proizvodnju opijuma toliko o tome kolikoo je Američka vojska dobra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije