Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD
Povratak na članak

Trump će se sastati s čelnicima NATO-a u Europi u svibnju

Trump je tijekom svoje predizborne kampanje optužio američke saveznice da ne ulažu dovoljno u NATO, kazavši da one "ne plaćaju svoj pošteni dio" i nazvao je 28-člani savez "zastarjelim"

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
12:36 06.02.2017.

ah, taj trump, kako je nestašan. sad će tražiti da europa počne davati više novca za vojsku. naravno da su glavni protivnici toga deseci milijuna udruga, koje sišu proračune. jer ljepše je tražiti novac za zastavu duginih boja i paradirati,ti, o trošku države, nego taj novac dati za tamo neku samohotku.... borba za novac, ništa drugo. trump zna što radi, a ovi eu birokrati, će polako početi shvaćati da pitanje sigurnosti nije stvar amerike, već europe i njenog odnosa sa susjedima. ako čačkaš mečku, onda kupuj tenkove i avione, reču socijalna prava bogatim neradnicima. ako želiš mir, počni se ponašati miroljubivo, i ne talasaj tamo gdje ti nije mjesto, osim ako ne misliš svoje ljude tamo slati. trump, oderi ovu 'boraniju'. stiže trump i nosi račun. ovo je veliki udarac za uniju, jer ju trump pokazuje onakvu kakva jest, bez medijskog uveličavanja i napuhivanja. obična pogrbljena starica, koju dječurlija napucava loptom. jest da baba još ima para, al je i potpisala ugovor o dosmrtnom...

VL
RA
ranko75
10:37 06.02.2017.

NATO ima da dobije lovu, a da li ce vas braniti vidjecete ako zatreba. Ima da mu date lovu pa makar svi trazili klopu po kontejnerima za smece. I to sve zato jer se bojimo da Hrvatsku ne napadne Rusija. A da li je ona ikada u povjesti pokazala takvu zelju? Mozda napadne Srbija? Kada su ratovale Turska i Grcka obe su bile u NATO i NATO se nije mjesao."Najpametnije" bi bilo da i srbi udju u NATO, tako da ih za lovu NATO sisa kao ovnove pa neka se onda zarate izmedju sebe a NATO se nece mijesati. Onda bi se moglo reci da ratuju dva osisana ovna.

VL
Avatar KiM
KiM
08:52 06.02.2017.

ima da počnete plaćati nato fees ili vas Trump izbacuje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.