Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za Bijelu kuću
Povratak na članak

Trump blago smanjio razliku u odnosu na Clinton nakon floridskog napada

Trump, vjerojatni republikanski kandidat na izborima 8. studenoga, okrivio je politike demokrata za najgore masovno ubojstvo vatrenim oružjem u američkoj povijesti i ponovio svoje obećanje da će zabraniti imigraciju muslimanima

Komentari 5

Avatar lvan12
lvan12
07:26 15.06.2016.

Je bas zbog terorista mu narasla popularnost... Asange najavio kroz koji dan objaviti sve pikanterije sa njenih e-mailova i da bu FBI imao puno posla oko nje... Pa cemo vidjeti rejtinge onda.

VL
DA
Darko22
08:54 15.06.2016.

Da je Hrvatskoj jedan Trump...

VL
DU
Deleted user
10:00 15.06.2016.

Jednom je američki glumac George Clooney rekao kada bi svi muškarci na svijetu bili gay ne bi niti bilo rata.Terorist je upao u "najmekšu nenaoružanu populaciju" zato je toliki broj žrtava,čisti iracionalni teroristički kukavičluk. Trump je adut u usporedbi sa Clinton!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.