Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimska služba
Povratak na članak

Truhelkina- ulica kroz koju ralica nikad nije prošla

Stanari ulice koja je paralelna sa Savskom najveći su snjegomrsci. Već godinama umjesto zimske službe čiste sniježni pokrov i poručuju: toga im je već preko glave.

Komentari 3

Avatar Robinzon
Robinzon
16:49 20.12.2009.

Vaša ulica je, velite, u planu za čišćenje, a ne čiste ju.Pa onda vi sami morate trošiti svoje vrijeme na čišćenje.Moja ulica (cijelo jedno naselje) dvadeset metara udaljeno od Vukovarske, nije u planu za čišćenje, pa onda mi uzmemo lopate i čistimo. Stvarno je prema vama učinjena prevelika nepravda.Prema nama nije.Mi nismo važni.

VL
DO
doktorica
20:32 20.12.2009.

Ralica zatrpava parkirališta uz ceste,umjesto da se snjeg odvozi on stvara brda oko kuća tako da je otežano prolaženje pješaka.

VL
RA
rackizel
08:17 21.12.2009.

Koga su ono birali za gradonačelnika koji im je dao 100 kuna i podsjetio koga moraju birati. Sad imaju rezultate izbora bijelo na crnom - snijeg na asfaltu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.