Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILNA KIŠA I U Kaštel Gomilici

Trudnica zaglavila automobilom u poplavi: 'Sat vremena je bila zarobljena, a u blizini je pruga'

Poplava u Kaštel Gomilici, spašavanje trudnice iz automobila
Foto: 24sata
1/5
03.12.2020.
u 16:50

- Počeo san gurat auto, ali stalno san klizio. Došao je onda i moj kolega. Izgurali smo je do podne. Pridružio se onda još jedan prolaznik, pa je stigla i vučna služba kad je sve bilo praktički gotovo, rekao je muškarac koji je spasio trudnicu.

Obilna kiša padala je i u Kaštel Gomilici gdje je kombinacija loših cesta i vodene bujice uzrokovala da je žena sat vremena provela u autu iz kojeg nije mogla nikuda.

Naime, blatnjava voda dopirala je do pola vozila, a terenci koji su s manje muke onuda prolazili, nisu se zaustavljali da pitaju treba li možda pomoć.

VIDEO Poplava u Splitu

Radnici obližnjeg armiračkog pogona sve su to promatrali, računajući da se pojaviti kakva vučna služba ili vatrogasci ili tko god, samo da pomognu trudnoj djevojci u nevolji.

- Već sat vremena je tu stala i uhvatila me panika jer se nekoliko metara dalje nalazi željeznička pruga gdje vlakovi non-stop prolaze, rekao je muškarac koji je odlučio priskočiti u pomoć za 24sata.

- Počeo san gurat auto, ali stalno san klizio. Došao je onda i moj kolega. Izgurali smo je do podne. Pridružio se onda još jedan prolaznik, pa je stigla i vučna služba kad je sve bilo praktički gotovo, dodaje. 

Nije mu, kaže, bilo svejedno kad je saznao da je cura trudna, onda ga, dodaje, panika uhvatila.

- Nisan tio da se neko zlo dogodi. Ali na kraju je, eto, sve dobro prošlo, rekao je. 

VIDEO: Obilna kiša poplavila splitske prometnice

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije