Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trudnica ozlijeđena u sudaru tri automobila

prometna
Foto: BOŽIDAR ANTOLEC
1/2
06.02.2010.
u 22:01

Na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci DVD-a Lekenik, a zbog očevida u teškim uvjetima, promet je tekao otežano uz preusmjeravanja kroz lokalne ulice.

LEKENIK – U sudaru tri automobila koji se dogodio danas malo iza 19 sati u Lekeniku dvije su osobe ozlijeđene. Jedna od njih je trudnica u 35 tjednu trudnoće koja je vozilom hitne pomoći prevezena u sisačku bolnicu. Od dežurnog liječnika smo doznali da je trudnica zadržana na promatranju, no da su i ona i beba izvan životne opasnosti.

Druga osoba, lakše je ozljeđena. Do sudara je došlo nakon blagog zavoja, kada je vozač peugeota 205 SK-tablica započeo skretanje u dvorište (kć. br. 121), a vozač toyote yaris ZG tablica koji je bio iza njega nije uspio zakočiti.

Udario je u bočni stražnji dio peugeota, a potom je uslijed skliske ceste i udara toyota odbačena u drugu prometnu traku gdje je došlo do frontalnog sudara sa nadolazećom škodom octaviom iz suprotnog smjera u kojoj je bila druga ozljeđena osoba.

Na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci DVD-a Lekenik, a zbog očevida u teškim uvjetima, promet je tekao otežano uz preusmjeravanja kroz lokalne ulice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije