Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U SRBIJI

Trudnica (32) pozitivna na koronavirus preminula u bolnici: Došla je u polusvjesnom stanju

Digitalne COVID potvrde temeljem brzog antigenskog testa
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/2
10.04.2021.
u 14:25

Primljena je oko 19 sati u bolnicu u teškom stanju te je osjećala jake bolove u donjem dijelu trbuha

Trudnica (32) u četvrtom mjesecu trudnoće iz Kostolca u Srbiji, imala je COVID-19 te je preminula u petak navečer u bolnici u Požarevcu.

Primljena je oko 19 sati u bolnicu u teškom stanju te je osjećala jake bolove u donjem dijelu trbuha, leđa i prsa te je imala jak kašalj, prenosi Blic.rs.

Na prijemu je bila u polusvjesnom stanju te je bila vitalno ugrožena, a nakon pregleda više liječnika bila je podvrgnuta hitnoj operaciji te je ustanovljeno unutarnje krvarenje zbog puknuća čira na želucu.

- Ekipa naših liječnika učinila je sve da spasi život pacijentice, ali je ona nažalost preminula ubrzo po okončanju operacije, sinoć u 22,35 sati. Laboratorijske analize, između ostalog, pokazale su enormno nizak nivo hemoglobina koji je bio 12, a referentna vrijednost je iznad 120. Nivo eritrocita (crvena krvna zrnca) bio je 30 puta niži od graničnih vrijednosti. Sve to ukazuje na veliki gubitak krvi prije intervencije liječnika, govore iz bolnice.

Trudnica je inače bila u četvrtom mjesecu trudnoće te je trebala roditi šesto dijete. Njen muž u izolaciji je zbog COVID-a 19, a trenutno još nije poznato je li koronavirus povezan sa smrtnim ishodom.

Primorsko-goranska županija ide u strogu karantenu: Zatvaraju se ugostiteljski objekti, škole prelaze na online nastavu

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
16:27 10.04.2021.

Čekamo da i onog nesretnika kojeg je pogodila štanga danas testiraju na kovid.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:04 10.04.2021.

I umrla od slavnog virusa! Da su trudnicu dopremili u bolnicu sa zuboboljom, da li bi logican zakljucak bio da je uzrok smrti... zubobolja?!

ZP
Zabranjen pristup
14:40 10.04.2021.

covjek poginuo u prometnoj bio je pozitivan na koronavirus,jos se nezna dal je uzrok smrti koronavirus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije