Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Trudna djeveruša ostala zgrožena zahtjevom mladenke: 'Ona je oličenje zla'

"Podsjetila me da na vjenčanju neće biti djece, a nakon podrobnog objašnjavanja kako će njezino vjenčanje biti teško za mene rekla je (od riječi do riječi): "Ne misliš li da bi bilo bolje da pobaciš""
24. travnja 2019. u 17:44 5 komentara 26910 prikaza
Vjenčanje
Foto: Getty Images

Jedna majka tvrdi da joj je nekadašnja najbolja prijateljica preporučila da ode na pobačaj nakon što je zatrudnjela godinu dana uoči njezinog vjenčanja, na kojem je trebala biti djeveruša.

Ljestve mu se zabile u auto Nevjerojatno VIDEO Doživjeli šok usred vožnje na autocesti: 'Moj Bože, što je to bilo?!'

Nepoznata žena na Facebooku je ispričala svoje iskustvo. Godinu uoči vjenčanja saznala je da je trudna, i to nakon što je dugo mislila kako ni ne može imati djecu. Bila je oduševljena, no njezina prijateljica koja se trebala udati nije dijelila njezino oduševljenje.

- Odmah mi je rekla da ću biti pod velikim stresom dok budem sama isprobavala haljinu za djeveruše nakon što druge svoje već budu isprobale (trebala sam roditi u travnju, a vjenčanje je bilo u lipnju). Podsjetila me da na vjenčanju neće biti djece, a nakon podrobnog objašnjavanja kako će njezino vjenčanje biti teško za mene rekla je (od riječi do riječi): "Ne misliš li da bi bilo bolje da pobaciš" - ispričala je nesuđena djeveruša, dodajući kako joj je bivša prijateljica rekla i da će si tako uništiti život.

Naravno, nakon toga više nije riječi prozborila s njom, a na vjenčanje nije išla. Da stvar bude još bizarnija, njezino mjesto na vjenčanju preuzela je mladoženjina sestra koja je tad bila trudna osam mjeseci.

Mnogi korisnici Facebooka ostali su zgroženi ovom objavom, a jedna od njih mladenku je nazvala oličenjem zla.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar cuvarkuca
  cuvarkuca:

  Jedna nepoznata žena u jednoj nepoznatoj zemlji i jedan nepoznati autor članka.

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Tja, kaj se more. Ta djeveruša bila je nazadna zatucanka i zadrta ognjištarka, a mladenka je bila moderno, progresivno, liberalno, tolerantno, empatično i inkluzivno čeljade. To je otprilike slika svijeta u 21. stoljeću.

 • KASTRO1:

  Autora clanka u ludaru.