Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Split

Trpimir Jurkić izabran za člana Kazališnog vijeća splitskog teatra

'kultura...split...211107 Trpimir Jurkic Snimio:Tino Juric'
'Tino Juric'
03.02.2012.
u 12:24

Prošli izbori za člana Kazališnog vijeća, održani u prosincu prošle godine, poništeni su zbog neregularnosti

Glumac Trpimir Jurkić izabran je na ponovljenim izborima u četvrtak  za petog člana Kazališnog vijeća splitskog teatra iz redova umjetnika. Bez petog člana ne može se raspisati natječaj za intendanta HNK Splita.

Prošli izbori za člana Kazališnog vijeća, održani u prosincu prošle godine, poništeni su zbog neregularnosti. I na njima je Trpimir Jurkić dobio najviše glasova svojih kolega. Ovog puta konkurenti su mu bili Srđan Benzon, klarinetist, Branka Papak, članica Zbora HNK Split, te baletani Dmitrij Rodikov i Jolanda Ercegović. Duško Mucalo, v.d. intendant HNK Split, kojeg su ministri kulture dva puta odbili potvrditi na to mjesto, najavljuje da će se opet natjecati. Ovog puta svoj će program objaviti na internetu.

Komentara 1

TM
tesla moj ponos
15:27 03.02.2012.

I pao snijeg. U Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije