Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo trovanje?
Povratak na članak

Trovački par iz Siska usmrtio i 62-godišnjeg profesora tjelesnog?

Sredinom srpnja na sličan način kao I J Podgoršek, od srčanog udara preminuo je i 62-godišnji Damir Zaimović, koji se također, uz čašicu, često družio sa osumnjičenim.

Komentari 12

VI
vidimškoj
21:47 01.10.2010.

koje su to zviri.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
22:50 01.10.2010.

Lako je obraniti se od ovakvih amatera. Kako se obraniti od profesionalnih ubojica iz redova bivših a i sada uposlenih UDBA-ša. Sofisticirani otrovi zaustave srce a nakon par sati nema tragova. Uz pomoć lažnih konobarica u bilo kojem lokalu može se bez problema otrovati bilo koji gost. Što mislite o dvokomponentnom otrovu. Evo na primjer, ovo iz teksta članka. Sa jednom osobom skupa pijete piće iz iste posude u kojoj su rastopljene te tablete. A sa drugom osobom nakon toga, opet iz zajedničke posude pijete alkohol. No prva osoba pazi da ne popije alkohol a samo vi dobivate obje porcije, alkohol i tablete. Ovo je amaterski a UDBAŠi to rade profesionalno. Tužno je uz sva ta saznanja izbjegavati bezbrižno piijenje po raznoraznim kafićima.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
22:54 01.10.2010.

Poslije neugodnih iskustava u Sloveniji, sretan sam što sada živim u Hrvatskoj ali i ovdje je previše besposlenih i inih udbaških veterana koji su ostali umreženi u cijeloj bivšoj Jugi. Šušak i Tuđman su veoma zoran i upozoravajući primjer. Umjerena paranoja je nažalost ponekad jedini lijek.

VL
MI
mirac
23:54 01.10.2010.

Žalosno !!! Jeza me lovi od pomisli da se takve stvari rade. Čovjek postane ubojica strašno. Jeli ikad i bio čovjek ili je rođena sotona.

VL
ST
strsica
00:13 02.10.2010.

Aristarh, ne seri, dok su udbasi bili na vlasti ovakve se stvari nisu desavale. Mogli smo ih vidjeti samo u Americkim filmovima. Tvoji nacisti su donijeli kriminal i pokrali tvornice u Hrvatskoj. A rezultat je evidentan.

VL
MP
mparac3
01:05 02.10.2010.

strsica - ti si budaletina.... Znam da ti takovo sto nije drago procitati, nu budi sigaran(na) da si budaletina - i to velika.....

VL
MA
Majur
00:32 02.10.2010.

@strsica Jesi ti glup ili si premlad da znas sta je UDBA radila......dovoljno je bilo nesto protiv partije reci da nestanes u noci ili na golom otoku zavrsis,muka mi je od vas ljubitelja komunista u ime kojeg su milioni ljudi po svijetu bili ubijeni,ugnjetavani,isto kao u ime demokracije koju sad imamo.....sve ista govn...,samo drugo pakovanje........kome ti lazes????Ovo dvoje monstruma su prica za sebe,dozivotna robija......

VL
Avatar Jana
Jana
07:21 02.10.2010.

Šta je osoba sa ovakvim policijskim dosjeom radila na slobodi??? Dragoljub Pavlović i Gordana Laktašić imaju debele policijske dosjee. On u svojoj evidenciji ima 39 kaznenih djela, među kojima su dilanje droge, spolni odnos s djetetom, krađe, provale, teške krađe i razbojstva, udruživanje radi počinjenja kaznenih djela, 17 prijava zbog nasilja u obitelji. Njezin dosje je malo tanji. Ima tri kaznena djela, osam prijava nasilja u obitelji, a jednom je pokušala i samoubojstvo. Pavlović je prijavljen i za kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode i podvođenja. Otkriveno je da je u svom stanu dva dana držao zatočenu 19-godišnju djevojku kojoj je u kavu umiješao omamljujuće sredstvo leponex. Istu djevojku je nakon prijetnji smrću prisilio na prostituciju, te joj uzeo novac od mušterije.

VL
JM
jedna mama
08:21 02.10.2010.

Damir Zaimović - Zaim je bio sklon čašici, no bio je prekrasan profesor i čovjek, djeca su ga voljela i poštivala, bez obzira na njegove loše navike. U našoj PU rade sve vrsni stručnjaci, najviše s završenim \"prometnim\" faksom, pa je ovo sigurno ogledalo takvog stanja. Zar je moguće da ako je netko sklon \"čašici\" ili je slabijeg imovinskog stanja, onda se očevid i obdukcija radi \"od oka\"? Da li će za ovaj propust slučajno biti netko opomenut, jer kazne ni ne očekujemo u ovakvom sustavu?

VL
PA
patria
17:36 02.10.2010.

Ovi čisti amateri i inače stare policijske mušterije, kriminalci koji su zapravo nitko i ništa, su uz vrlo malo lukavosti uspjeli ubiti možda tri osobe. Nažalost naš policijsko-kazneni sustav nije baš pretjerano dorastao svim izazovima koji bi se mogli postaviti pred njim. To je možda i ponajmanje krivnja policije, a mnogo više nedostatnog zakonodavstva, sudstva i kaznenog sustava. Problematični i opasni pojedinci se primjereno ne prate, niti im se određuju adekvatne rehabilitaciske i kaznene mjere, koje su posebno nedostatne i općenito preblage. Spašava nas jedino to da je ovakvih slučajeva kod nas još uvijek relativno malo, ali nažalost na temelju zapadnih iskustava možemo očekivati da će se stanje samo pogoršati, a reagirati će se kao i obično tek kada se dogode mnoge grozne stvari poput ove.

VL
MP
mparac3
21:36 02.10.2010.

Ovakovih stvari puno vise ima, negoli to itko misli..... Osobno znam za nekoliko ubojstava pocinjenih na identican/slican nacin, nu policija (a jos vise pravosudje) - nije zainteresirana....

VL
OB
-obrisani-
01:52 03.10.2010.

Svi vi Majur i ostali koji ismijavate Strsicu, vi ste budale a ne on ili ona. Sto je vec. Pa od komunizma je proslo dva desetljeca, vi se izmedj sebe koljete i ubijate. Djavo je uso u vas a vama jos uvijek komunisti krivi. Probudite se vise bando glupa. Komunisti su proslost. Dvadeset godina na nasim prostorima ne vladaju komunisti. Izabrali smo komunistickog generala za predsjednika, preobrazio se iz komuniste u nacistu. I sad nam opet krivi komunisti. Sranje. Nista drugo. Sve dok se pucanstvo ne osvjesti stoljecima ce kriviti komuniste i ici u sunovrat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.