Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skoro dva mjeseca od strašnog zločina

Trostruki ubojica Sulejmanović još nije pokopan: Obitelj odbila preuzeti njegovo tijelo

Nermin
Foto: Instagram
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.09.2023.
u 11:07

Gradonačelnik Edis Dervišagić kaže da su procedure u tijeku i da bi u idućim danima moglo doći do ukopa Sulejmanovića i to skoro dva mjeseca od strašnog zločina

Policija u Bosni i Hercegovini provela je očevid nakon ubojstva žene i samoubojstva muškarca počinitelja i dok se provodi istraga lokalni mediji nagađaju da je riječ o novom zločinu iz ljubomore. Policija je noću između nedjelje i ponedjeljka nakon dojave o pucnjavi u jednoj pekarni u mjestu Zavidovići u središnjoj Bosni pronašla dva beživotna tijela. Očevidom je potvrđeno da je 45-godišnji muškarac ubio 33-godišnju ženu i potom počinio samoubojstvo.

Na učestalo obiteljsko nasilje nad ženama u BiH podsjetio je brutalni slučaj ubojstva Nizame Hećimović iz Gradačca koju je nakon zlostavljanja ubio njezin bivši partner Nermin Sulejmanović te je nakon zločina također počinio samoubojstvo. Sulejmanovićevi posmrtni ostaci ni do danas nisu pokopani jer je obitelj odbila preuzeti njegovo tijelo koje je još u mrtvačnici.

GALERIJA Očevid na mjestu tragedija u Gradačcu

Nermin
1/12

Tijelo Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u hladnjači JKP Komemorativni centra Tuzla. Međutim, sve je izvjesnije da bi u narednom periodu konačno trebao biti ukopan. Nakon što ga se njegov otac odrekao dužnosti ukopa, cijelu poroceduru preuzela je vlast u Gradačcu.

Gradonačelnik Edis Dervišagić,  za N1 kaže da su procedure u tijeku i da bi u idućim danima moglo doći do ukopa Sulejmanovića i to skoro dva mjeseca od strašnog zločina. “Može očekivati u narednih desetak dana i vjerujem da u tom periodu to možemo završiti. Sve je još u fazi pribavljanja neophodne dokumentacije”, rekao je Dervišagić.

Podsjetimo, nakon što je brutalno pretukao svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović pa ju likvidirao hicem u glavu, prenoseći zločin uživo na društvenim mrežama, Sulejmanović se s vikendice strave u Sibovcu nadomak Gradačca odvezao u grad i nastavio sijati smrt. Ubio je Denisa Ondera i oca mu Đengiza, a teško ranio Denisovu majku Harisu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije