Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštetili HŽ

Trojka iz Bakra zatečena u krađi naponskog bakrenog kabela

krađa žice, vlak, pruga
Dragutin Šantoši
23.02.2012.
u 13:53

Trojica su muškaraca i tijekom siječnja sa željezničkih pruga u blizini Meje, Hreljina i Plasa u tri navrata ukrala oko 500 metara pružnog naponskog kabela

Policija je u utorak navečer, u blizini željezničke postaje Meja, zatekla trojicu muškaraca, starosti 27, 28 i 34 godine, u krađi bakrenog kabela. Utvrđeno je da su ukrali oko 550 metara pružnog naponskog bakrenog kabela, koji će biti vraćen vlasniku. Ekipi iz Bakra ovo nije jedini grijeh, policija je utvrdila da su tijekom siječnja ove godine sa željezničkih pruga u blizini Meje, Hreljina i Plasa u tri navrata ukrali oko 500 metara pružnog naponskog kabela, čime su Hrvatske željeznice oštećene za približno 50 tisuća kuna. Trojka je prijavljena za tri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

 Krađa nisu pošteđeni ni vlasnici brodica. U Banjolu na otoku Rabu između 14. i 22. veljače ukraden je plastični spremnik za gorivo. Vlasnik brodice rapskih oznaka, 29-godišnjak iz Banjola oštećen je za oko 500 kuna.

 Nepoznati počinitelj ukrao je oko 1400 metara konopca za ribarske mreže čime je 65-godišnji Riječanin oštećen za oko tri tisuće kuna. Oprema je, kako je utvrdila riječka policija, ukradena između 1. siječnja i 21. veljače s ribarske brodice riječkih oznaka, vezane na riječkom lukobranu. Policija traga za počiniteljima i ukradenim predmetima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije