Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj u britaniji
Povratak na članak

Trojicu optužili zbog krađe hrane iz kanti za smeće iza supermarketa!

Vrijednost hrane koju su uzeli navodno se procjenjuje na 33 funte.

Komentari 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:14 29.01.2014.

Hm, to je pravi kapitalizam. Kaj oni imaju uzimati hranu koja je predviđena da se baci, da bi se zadržala cijena. Nek plate i smeće, ako žele jesti. Hrvatski kontejneraši, neprijatelji države i kapitalizma, - čuvajte se.

VL
LA
Latz
10:47 29.01.2014.

Definitivno bi dio zakona trebao biti da se mimo odlaganja nelegalnog otpada (opasne supsatnce itd.) bilo što odloženo u javni spremnik za otpad više ne smatra vlasništvom onoga tko je to tamo umetnuo i gotovo. Jer ovo je apsurd preko svake granice.

VL
AA
aabbcc
11:13 29.01.2014.

supermarketa lanca Iceland___ im treba platiti za reklamu ducana da ne prodaju pokvarenu hranu .... Nesposobnim trgovcima otkaz, jer hrana je da se proda a ne baca !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.