Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni lopovi

Trojica ukrala 20 kolutova bakrenih kablova

\'policija1\'
Pixsell
28.02.2011.
u 13:12

Kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom Riječana starim 18 i 29 godina te 31-godišnjakom iz Broda na Kupi utvrđeno je da su između 14. i 18. veljače provalili u skladište i ukrali kolutove bakrenih kablova

Policija je otkrila tko je prije deset dana provalio u skladište elektroinstalacijske radionice u Ulici Milice Jadranić na Gornjem Zametu i odnio bakrene kablove. Kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom Riječana starosti 18 i 29 godina te 31 godišnjakom iz Broda na Kupi utvrđeno da su od 14. do 18. veljače provalili u skladište i ukrali 20 kolutova bakrenih kablova različitih dimenzija.

Dio su ukradenih kablova prodali, a dio je pronađen i vraćen vlasniku. Šteta se procjenjuje na 17 tisuća kuna. Trojac je zbog teške krađe kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije