Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istra i kvarner

Trojica Rumunja krala podatke s kartica na bankomatima

Bankomat
Marko Prpić
02.07.2010.
u 13:59

Od kolovoza 2008. pa sve do kraja prošle godine uz korištenje adekvatne opreme očitavali su podatke s bankomat-kartica u Istri, na Kvarneru te podatke kopirali pa koristili za podizanje gotovine na drugim bankomatima.

PULA - Trojica Rumunja privedena su istražnom sucu Županijskog suda u Puli zbog osnovane sumnje da su od kolovoza 2008. pa sve do kraja prošle godine izrađivali, nabavljali, prodavali ili davali na uporabu sredstva za krivotvorenje isprava. Rumunji su, naime, uz korištenje adekvatne opreme očitavali podatke s bankomat-kartica u Istri, na Kvarneru ali i u drugim područjima Hrvatske. Kasnije su te podatke kopirali te koristili za podizanje gotovine na drugim bankomatima.

Dolijali su ovih dana zahvaljujući suradnji policijskih službenika Primorsko-goranske i Istarske županije. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

TO
torrente
14:32 02.07.2010.

zašto jeb*** banke imaju kamere kod jeb**** bankomata , ako jeb*** snimke nitko ne gleda.kako postave te jeb*** uređaje?je** se bankama za mušterije

ZL
Zlatko72
08:34 03.07.2010.

pa to su radili i poitaliji ma talijani su ih brzo i ulovili ja se pitam kako su oni mogli da ugu u evropu a mi ne i koliko nam vremena treba ako mi moze ko odgovoriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije