Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u parku

Trojica pokušala ubiti mladića u središtu Zagrebu

policija
VL FOTO
Autori: mšk/VLM, SaM/VLM
22.09.2011.
u 11:48

Jedan od trojice napadača oštrim predmetom pokušao je usmrtiti 21-godišnjaka. Napad se dogodio u parku u Miramarskoj ulici.

Trojica su nepoznatih počinitelja u parku u Miramarskoj ulici 21. rujna oko 22 sata nasrnula na M. B. i M. V., dvojicu 21-godišnjaka, izvijestila je zagrebačka policija. 

Prvo su napali obojicu, a zatim je jedan je od trojice napadača oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem pokušao usmrtiti M. V. Mladić ima ozljede po cijelom tijelu, a za sada su okvalificirane kao lakše.

Policija je u postaju privela nekoliko osoba koje povezuje s napadom.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad osobama u vezi s ovim kaznenim djelom pa policija nije htjela otkrivati mogući motiv ovog nemilog događaja.

Komentara 8

DU
Deleted user
12:27 22.09.2011.

22.09.2011. u 12:08h xyxyxy je napisao/la: U što se to Zagreb pretvara? U najnesigurniji grad...Ova država sve više i više tone. =================== Sigurno, od drzave su i dobili naredbu \"uebijte, zakoljit, jer vi ste mladi i imate pravo na too - kretenu jedan, daj se pitaj iz kakvih asocijalnih umnih govana takvi kreteni potjecu. Pa kad dokazes drugo, onda laprdaj majmue. Pa nek takvi i tebi nekoga ubiju jebi ga, imal bus \"peh\" - jer zivi se u losoj drzavi koja tone.

AN
Antiša
13:40 22.09.2011.

Radi čega je na fotki slovenski policajac?

XY
xyxyxy
12:08 22.09.2011.

U što se to Zagreb pretvara? U najnesigurniji grad...Ova država sve više i više tone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije