Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu imali mira

Trojica muškaraca potukla se u dubrovačkoj bolnici

'policija1_Pixsell_Crn_0_Arh'
Pixsell
23.12.2011.
u 17:02

Policajci su došli nakon dojave iz bolnice i zatekli 28-godišnjaka s teškim tjelesnim ozljedama i još dvojicu s lakšim

Trojica muškaraca u dobi od 26 i 28 godina potukla su se u dubrovačkoj bolnici u petak ujutro.

Policija je na mjesto sukoba došla nakon dojave iz bolnice da su ulazna vrata jednoga bolničkog odjela oštećena. Policajci su zatekli 28-godišnjaka s teškim tjelesnim ozljedama i još dvojicu s lakšim.

Sva su trojica zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici, a policija je pokrenula kriminalističko istraživanje da bi se utvrdile sve okolnosti ozljeđivanja.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:32 23.12.2011.

biga, policija je ionako prezaposlena, ovaj put se nisu trebali truditi jer su svi već bili u bolnici. trebalo bi huligane natjerati da se tuku isključivo pred bolnicama, a policijske postaje izgraditi uz bolnice, velika ušteda benzina i vremena utrošenogg na intervencije, a policija još može dodatno namlatiti one najdivljije, kad zna da će im odmah biti pružena pomoć - recept za gospodarski oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije