Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČKI TERMINAL

Trojica migranata iz Srbije stigli u kontejneru?

Brajdica
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
13.04.2017.
u 15:16

Utvrđeno je kako je riječ o tri državljana Afganistana i jednome iz Pakistana, starih 20 godina

Trojica mladića iz Afganistana i jedan iz Pakistana, koji su u srijedu pronađeni sakriveni u kontejneru na riječkom kontejnerskom terminalu Brajdica, otpušteni su iz KBC Rijeka nakon liječničke obrade te se nalaze u policijskoj postaji. 

Primorsko-goranska policija u četvrtak je objavila kako im je u suradnji s djelatnicima Crvenog križa osigurana odjeća i obuća.

Utvrđeno je kako je riječ o tri državljana Afganistana i jednome iz Pakistana, starih 20 godina.

Sva četvorica su izrazili želju za azilom, pa će ih policija nakon obrade prevesti u prihvatilište za tražitelje azila.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđuju se okolnosti pod kojima su se našli u kontejneru u Rijeci. Prema dosad dostupnim informacijama, kontejner u kojem su otkriveni stigao je iz Srbije, a deklarirana roba je bio tekstil.

>> Migranti danima zatočeni u vagonu na kolodvoru

>> Merkel mora platiti 736 tisuća eura za izbjeglice

Ključne riječi

Komentara 1

AP
ante_pustinjak
15:53 13.04.2017.

tu trojicu iz naslova i još jednoga (iz podnaslova!) iz pakistana odmah vrnuti odakle su stigli: u susjednu nam srbiju! netko je tamo zaradio lovu kad ih je stavio u kontejner! što niosu tražili azuil u srbiji?! znači, novinari za čak 25% umanjuju broj pristiglih izbjeglica! čemu to?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije