Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalci

Trojica Afganistanaca pokušala ući u RH s trupcima u srpskom teretnjaku

ilegalci
Carina.hr
25.11.2014.
u 09:46

Kada je teretnjak došao na teretni ulaz na Bajakovu, utvrđena je nepravilnost iz nadležnosti inspekcije cestovnog prometa pa je vozilo nije moglo nastaviti put

U teretnjaku srpskih oznaka koji je prevozio orahove trupce, na graničnom prijelazu Bajakovo, carinici su pronašli tri državljana Afganistana koji su namjeravali nezakonito ući u Hrvatsku i prostor Europske unije. Kada je teretnjak došao na teretni ulaz na Bajakovu, utvrđena je nepravilnost iz nadležnosti inspekcije cestovnog prometa pa je vozilo nije moglo nastaviti put.

No, sutradan je vozač carinskim i policijskim službenicima prijavio da iz tovarnog prostora čuje glasove pa je pregledan tovarni prostor i među trupcima su pronašli trojicu ilegalaca. Carinska obilježja bila su neoštećena.

>>Na Bajakovu 'palo' sedam Afganistanaca

>>U bugarskom teretnjaku pronađena četvorica Afganistanaca
 

Komentara 3

BA
balic
12:54 25.11.2014.

Da sam carinik meni ovaj transport ne bi iso dalje,lijepo ga vratit neobavljena posla kud je bio posao..Ovaj sverc sa strancima je pretjerano porastao i sve dolazi iz srbije i njih vratit ih njima .

Avatar dario554433
dario554433
10:03 25.11.2014.

Neki naši Afganistanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije