Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB S VOJSKOM
Povratak na članak

Troje proruskih prosvjednika ubijeno na istoku Ukrajine

Prosvjednici su pozvali vojnike da napuste bazu, na što su ovi odgovorili vatrom

Komentari 12

BL
blata
10:55 17.04.2014.

nemoš vjerovati vidiš ti te vojske pa normalno da će pucat pitam se što su čekali do sad

VL
IP
info_punkt
10:46 17.04.2014.

hehe... a ne piše kako su se 300 elitnih padobranaca jučer predalo bez ispaljenog metka pobunjenicima? kako su ukrajinskog generala zaduženog za operaciju Krutova babe zašamarale i skoro rastrgale u guranju i natezanju? Kako su ukrajinski vojnici morali pješice kući, nakon što su im pobunjenici uzeli transportere i oduzeli udarne igle iz pušaka, te vratili puške? Kako je nestalo 20 pripadnika američke privatne vojske Blackwater u Ukrajini? Cijeli svijet o ovome bruji i smije se Ukrajincima i CIA-i, sve popraćeno fotografijama - samo u večernjaku ni riječi o tome...

VL
IR
.Iran
09:01 17.04.2014.

Lijepo skrojena dirljiva pricica. "Suptilno" ubaceno kako su vojnici otvorili vatru na jadne prosvjednike. Naravno, to je daleko zgodnije nego reci sto se stvarno dogodilo. Jos jednom cestitke Vecernjem Listu na tocnom prenosenju sovjetske propagande.

VL
MU
mudrilopov
14:20 17.04.2014.

Pocele su padati glave, a to nije dobro. Ako se ovo brzo ne zaustavi situacija ce izmaci kontroli i nitko nece profitirati osim bankarskih lihvara koji jedva cekaju da krenu prodavati oruzje po trostrukoj cijeni, a nakon toga slijede lihvarski zajmovi za obnovu. Sve je ovo vec vidjeno na prostorima bivse Juge.

VL
Avatar matalan
matalan
09:20 17.04.2014.

svi na Krim Ruse u dim...

VL
ST
Stipeprof
09:02 17.04.2014.

Dakle, ovi u vojarni su reagirali isto onako kao i JNA.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:15 17.04.2014.

@ .Iran- Prema tvojem niku ti kao Hrvat s iranskim korjenima si tačno utvrdio kako se dogodio incident u kojem su branitelji vjere, slobode, demokracije i ostalih civilizacijskih vrijednosti eliminirali njihove slavenske remetilce. Kako će istočni remetilci biti uporni su svojim atacima na branitelje najvećih ljudskih vrijednosti trebalo bi ih i na druge načine podržati, a ne samo moralno. Najbolje bi bilo da se ti i ostali naši veledomoljubi kao bojovníci dragovoljci prijavite na istočni front, radi obrane svih naših svetinja, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.