Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Troje ozlijeđenih u sudaru u Gospiću

nesreća
Arhiva VL
08.11.2009.
u 13:20

U prometnoj nesreći u gospićkoj Smiljanskoj ulici sinoć su ozlijeđene tri osobe. Pijani 54-godišnjak zabio se u vozilo Hitne medicinske pomoći.

U Smiljanskoj ulici kod broja 126 u Gospiću, sinoć oko 22 sata došlo je do prometne nesreće u kojoj su tri osobe ozlijeđene. Nesreću je izazvao pijani (1,61 g/kg) Gospićanin (54) koji je starim renaultom 4 ulazio u Gospić.

Zbog alkoholiziranosti udario je u vozilo Hitne medicinske pomoći koje je stajalo sa svim upaljenim pokazivačima smjera. Teške tjelesne povrede zadobio je pijani vozač, a vozač i suputnik u vozilu Hitne medicinske pomoći zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Smiljanska ulica je jedna od najopasnijih gospićkih ulica, jer je dugačka i ravna, i u kojoj se veoma često događaju sudari, ponekada i s poginulima.

Ključne riječi

Komentara 2

PO
poduzetnik
13:57 08.11.2009.

Sta je sad ovo. Ulica mu je kriva za njegovo pijanstvo. Ma daj te ljudi, cim vidite da ovakvi sjedaju za volan zovite policiju, jer ovakvi tipovi ce nas na kraju uvaliti u invalidska kolica, a mi ce mo u bolnici moliti one da nas eutanaziraju.

LI
likos
19:37 08.11.2009.

Horror in Smiljan street by Marko Culjat. U Smiljanskoj ulici, osim što je inače dugačka i ravna, poznata je od pamtivijeka i po čudnim i bizarnim događajima. Česti sudari, ponekada i s poginulima užasavaju mirne stanovnike. Nakon što su sese izravno sudarili V.T. koji je poginuo još davne 1972. i O.B., koji je također već poginuo 1983., nitko više nema mira. Ima i svjedoka ove bizarne nesreće, ali iz razumljivih razloga nisu htjeli dati svoje iskaze. Naime V.T. je i prije nego je poginuo davne 1972. bio poznat po prijekoj naravi, sklonosti alkoholu i brzoj božnji u svom Fiatu 750.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije