Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident kraj bazena

Troje mrtvih u pucnjavi u središnjoj Engleskoj

Policija - Engleska
Foto: Press Association/Pixsell
19.07.2016.
u 13:25

Nema naznaka da je incident povezan s terorizmom i policajci nisu bili uključeni u pucnjavu

Tri osobe, uključujući i napadača, ubijene su u utorak u incidentu pokraj bazena u Lincolnshireu u središnjoj Engleskoj, objavila je policija.

Nema naznaka da je riječ o terorizmu, kažu u policiji.

"Možemo potvrditi da se dogodio incident u blizini bazena u Spaldingu, u kojem su tri osobe ustrijeljene, uključujući napadača", objavila je policija Lincolnshirea.

"Nema naznaka da je incident povezan s terorizmom i policajci nisu bili uključeni u pucnjavu. Pozivamo građane da se ne približavaju mjestu zločina", stoji u priopćenju.

Ostale pojedinosti zasad nisu poznate.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:01 19.07.2016.

Zakaj ne pišete o napadu sjekirom i nožem u vlaku njemačkih željeznica kod Würzburga u Bavarskoj koji je izveo jedan Afganistanac starosti 17 godine. Na sreću i pukim slučajem nije nikoga ubio ali je policija - nasreću - ubila njega!!!

WO
Wolff
14:47 19.07.2016.

Ovo nije jedini napad danas, zašto ne prenosite vijest o napadu u francuskoj? To je treći napad na nevine civile u manje od 24 sata. Prema britanskom Mirroru (iako su i mnogi drugi tu vijest objavili): "The family are said to have been targeted while holidaying in Garda-Colombe in the Hautes-Alpes near Montpellier in southern France. An eight-year-old girl is fighting for her life after a mum and her three daughters were reportedly stabbed in a French holiday resort for being 'scantily dressed'." Prevedeno, majka i tri maloljetne kćeri (8, 12 i 14 godina) su napadnute nožem jer su bile "neprikladno odjevene" i najmlađa je u kritičnom stanju trenutno.

RA
Rangostar
14:38 19.07.2016.

Crna Kronika na sve strane. Na meniju su,nozevi,sjekire,avioni,kamioni.tenkovi,nosaci,razaraci itd,,,itd. Sve neki 'Heavy Metal'. Daj malo sarajte po periodnom sistemu. Ima tu i plemenitih stvari. !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije